Στύλος: «Κομβικό το παιχνίδι με τον Καραϊσκάκη»

Για το κυριακάτικο παιχνίδι με την ΑΕ Καραϊσκάκης στο Κίτρος, μίλησε στην κάμερα του pieriasport ο προπονητής της Πύδνας, Αποστόλης Στύλος, τονίζοντας πως αποκλειστικός στόχος της ομάδας του είναι η νίκη ώστε να πλησιάσει το συντομότερο δυνατό την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αποστόλη Στύλου:

«Η διαδικασία του Κυπέλλου τελείωσε, τον επόμενο μήνα ξανά. Τώρα έχουμε μπει ξανά σε ρυθμούς πρωταθλήματος, σε ρυθμούς ενός τόσο κομβικού παιχνιδιού όπως είναι αυτό με τον Καραϊσκάκη. Πρέπει να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Με ηρεμία και υπομονή περιμένουμε να έρθει η Κυριακή. Προετοιμαζόμαστε. Ξέρουμε και εμείς και ο αντίπαλος τις αδυναμίες και τα δυνατά σημεία. Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι και να πλησιάσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην κορυφή. Αυτό θα το καταφέρουμε κάποια στιγμή αλλά επιδιώκουμε να το κάνουμε σύντομα. Έχουμε τρία ντέρμπι σερί, βλέπουμε μόνο το πρώτο με την ΑΕ Καραϊσκάκης και είμαστε αποφασισμένοι να κερδίσουμε και θα τα καταφέρουμε.

Έχουμε δύο τραυματίες , που μπήκαν σε ρυθμό προπόνησης αλλά δεν είναι ακόμη σίγουρο ότι θα μπορέσουν να μας βοηθήσουν. Θα δούμε. Υπάρχει κι ένα σοβαρό πρόβλημα που προέκυψε από το παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Ιορδανίδη που έχει κάταγμα στη μύτη, που προσπάθησε να προπονηθεί με κάποια μάσκα η οποία όμως δεν τον αφήνει να παίξει όπως θέλει. Θα δούμε και με αυτόν μέχρι την Κυριακή. Τότε θα αποφασίσουμε και για τους τρεις με βάση τον βαθμό ετοιμότητάς τους.

Όταν μιλάμε για Κύπελλο ο στόχος είναι η πρόκριση. Δεδομένου ότι η ομάδα το κατάφερε και προέρχεται από δύο συνεχόμενα επιτυχή αποτελέσματα σίγουρα είναι κάτι που σε κάνει να χαμογελάς. Είναι δεδομένο ότι μια πρόκριση σου δίνει διάθεση αλλά ο στόχος μας είναι η νίκη την Κυριακή. Αυτή θα μας κάνει να χαμογελάσουμε».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις