Ζαχαράκης: Να φέρουμε το παιχνίδι με τον Απόλλωνα στα μέτρα μας

Στον Ρήγα Φεραίο ετοιμάζονται να υποδεχθούν την ερχόμενη Κυριακή τον Απόλλωνα Λάρισας σε ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής. Απέναντι σε μία ομάδα που τρέφει φιλοδοξίες ακόμη και για τον τίτλο, οι Βελεστινιώτες δεν θα έχουν

εύκολο έργο, αλλά είναι διατεθειμένοι να παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Αυτό τόνισε μιλώντας στην εφημερίδα «Θεσσαλία» ο Γιάννης Ζαχαράκης, ο οποίος αναφέρθηκε και γενικότερα στην πορεία της ομάδας. Σύμφωνα με τον ικανό ακραίο μεσοεπιθετικό ο Ρήγας έπρεπε να έχει συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, θεωρεί ότι παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα θα παρουσιαστεί ακόμη πιο δυνατή και θα καταφέρει να συνδυάσει θέαμα και ουσία. Αναλυτικά τα όσα μας είπε:
Για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Απόλλωνα: «Περιμένω ότι θα γίνει ένα παιχνίδι με όλα τα στοιχεία ενός ντέρμπι. Γνωρίζουμε καλά ότι ο Απόλλων διαθέτει ισχυρό σύνολο με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Το ότι συγκαταλέγεται στους διεκδικητές του τίτλου δεν είναι τυχαίο. Εμείς, εκείνο που πρέπει να κάνουμε, είναι να επιβάλουμε τον δικό μας ρυθμό. Πρέπει να φέρουμε το ματς στα μέτρα μας, ώστε να αυξηθούν οι πιθανότητες κατάκτησης θετικού αποτελέσματος.
Φυσικά εννοείται ότι βασικός μας στόχος είναι η νίκη, όπως άλλωστε και σε κάθε αγώνα. Όμως κάθε παιχνίδι έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες και πολλές φορές χρειάζεται να προσαρμοζόμαστε στις συνθήκες που επικρατούν προκειμένου να έχουμε το μεγαλύτερο δυνατό βαθμολογικό όφελος».
Για το αν πιστεύει ότι ο Ρήγας μπορούσε να έχει μεγαλύτερη βαθμολογική συγκομιδή: «Ασφαλώς και έπρεπε να έχουμε μαζέψει περισσότερους βαθμούς βάσει των εμφανίσεων που έχουμε κάνει. Υπάρχουν τρία παιχνίδια στα οποία αξίζαμε κάτι παραπάνω σε σχέση με ότι πήραμε.
Στον αγώνα της πρεμιέρας με την Α.Ε. Καραϊσκάκης είχαμε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο. Εκεί έπρεπε να έχουμε «τελειώσει» το ματς υπέρ μας. Στη Φιλιππιάδα ήμασταν ανώτεροι του Εθνικού, αλλά πέσαμε θύματα της διαιτησίας. Από τη στιγμή που προηγηθήκαμε ο διαιτητής μας έκλεισε στην περιοχή μας και έδωσε στους αντιπάλους μας ανύπαρκτο πέναλτι με το οποίο μας ισοφάρισαν.
Φυσικά υπάρχει και ο τελευταίος αγώνας με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας όπου το «Χ» είναι πολύ λίγο για την προσπάθεια που καταβάλαμε. Στην αρχή πιαστήκαμε στον ύπνο δεχόμενοι γκολ στο πρώτο λεπτό, αλλά στη συνέχεια ήμασταν πολύ καλύτεροι και έπρεπε να γυρίσουμε ολοκληρωτικά το παιχνίδι, αφού χάσαμε πάμπολλες ευκαιρίες. Ήταν κρίμα που χάσαμε δύο πόντους από μία ομάδα που στο β’ μέρος έκανε μόνο καθυστερήσεις γελοιοποιώντας το ίδιο το άθλημα».
Για το αν θεωρεί ότι η ομάδα του Βελεστίνου έχει περιθώρια βελτίωσης στην απόδοσή της: «Αυτό δεν το συζητάμε καν. Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης ως ομάδα. Φέτος ήλθαμε πολλοί νέοι παίκτες στον Ρήγα Φεραίο που ήταν λογικό να χρειαζόμαστε κάποιο χρόνο προσαρμογής. Με τον κόουτς κ. Μπακάλη δουλεύουμε όλοι πάρα πολύ και όσο κυλούν οι αγωνιστικές θα παρουσιαζόμαστε ολοένα και καλύτεροι».
Πηγή: εφημερίδα «Θεσσαλία»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις