Αλλαγές με Πιερικό σκέφτεται ο Τζαναβάρας

Έτοιμος δηλώνει ο Φελίπε Ντα Κόστα να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής κατηγορίας, καθώς ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του και προπονείται κανονικά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Πορτογάλος μέσος δούλεψε σκληρά μόνος του

στο στάδιο της αποκατάστασης και δεν υπολείπεται σε φυσική κατάσταση. Αυτό που θα πρέπει να ξεπεράσει είναι το ψυχολογικό και να πιστέψει στον εαυτό του και στις δυνατότητες του. Σίγουρα, υπολείπεται ρυθμού, καθώς δεν έχει παιχνίδια στα πόδια του, ωστόσο, «διψά» να παίξει με την ερυθρόλευκη φανέλα και να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στην υλοποίηση των στόχων του.
Ο Ντα Κόστα θα δουλέψει με την ομάδα και τις προσεχείς μέρες, μέχρι το Σάββατο που θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία και το σίγουρο είναι πως θα συμπεριληφθεί στην αποστολή. Είναι δεδομένο, πάντως, πως δεν θα τον δούμε να ξεκινά στο βασικό σχήμα και θα χρησιμοποιηθεί ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα.
Από κάποιους παίκτες ο Παναγιώτης Τζαναβάρας δεν είναι ευχαριστημένος από την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται κι αυτό που βγάζουν στις προπονήσεις. Δεν αποκλείεται να δούμε ορισμένες αλλαγές στο σχήμα στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Πιερικό, με τον προπονητή του Ολυμπιακού να παίρνει τις οριστικές του αποφάσεις μετά και την προπόνηση της Παρασκευής.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις