Χωρίς Παπαδόπουλο με Ισταία

Σε σήριαλ έχει εξελιχθεί η υπόθεση της επιστροφής του Μάριου Παπαδόπουλου στις προπονήσεις της ομάδας. Ο ποδοσφαιριστής που ταλαιπωρήθηκε από ίωση την προηγούμενη εβδομάδα, δεν αγωνίστηκε στο ματς Κυπέλλου με τον Θεσπρωτό και αναμένονταν να επιστρέψει την Τρίτη (18/10). Όμως μία νέα ίωση τον υποχρέωσε να νοσηλευτεί και να μετατεθεί η ημέρα επιστροφής του στις υποχρεώσεις της ομάδας, την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου.

Στην προπόνηση δεν συμμετείχε και ο Βαλάντης Κόκκας που υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές πήραν κανονικά μέρος στην προπόνηση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής. Την Παρασκευή (21/10) είναι προγραμματισμένη μία προπόνηση στις 13:30.

Ο Στέφανος Ξηροφώτος προσπαθεί να κρατήσει σε εγρήγορση τους ποδοσφαιριστές του ώστε να αντιμετωπίσουν με σοβαρότητα και απόλυτη αγωνιστική πειθαρχία την ΑΕ Ισταίας, καθώς το ματς μπορεί να φαντάζει εύκολο, όμως εύκολο μπορούν να το κάνουν μόνο οι ίδιοι επιβάλλοντας την αγωνιστική ανωτερότητά τους από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης. H ομάδα της Εύβοιας μπορεί να άλλαξε προπονητή και να έρχεται στον Βόλο με ανεβασμένη ψυχολογία, όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να απειλήσει τη Νίκη, εφόσον οι “Βολιώτες” φορέσουν το “κοστούμι” των καλών τους εμφανίσεων.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις