Λ. Μπακάλης: Η πιο φορμαρισμένη ομάδα του ομίλου ο Απόλλων Λάρισας

Επαναρχίζει αύριο Κυριακή το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τον Ρήγα Φεραίο να υποδέχεται τον Απόλλωνα Λάρισας σε ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής. Στον Ρήγα υπολογίζουν και σέβονται ως αντίπαλο τον Απόλλωνα, αλλά δεν τον φοβούνται. Σύμφωνα με τον τεχνικό Λάκη Μπακάλη αν οι παίκτες του

μείνουν συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό πλάνο, τότε οι πιθανότητες επιτυχίας θα είναι αυξημένες. Ο ίδιος δήλωσε στην εφημερίδα «Θεσσαλία»: «Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και παρά τις απουσίες μας θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό το παιχνίδι. Η αποστολή μας θα είναι δύσκολη καθώς ο Απόλλων είναι αυτή τη στιγμή η πιο φορμαρισμένη ομάδα του ομίλου μας, όπως φαίνεται και από τα αποτελέσματά του. Έχει ένα πλήρες ρόστερ με λύσεις σε όλες τις θέσεις.
Από την πλευρά μας οφείλουμε να παίξουμε δυνατά και πειθαρχημένα, αποφεύγοντας περιττά λάθη. Μεγάλο ρόλο θα παίξει η συγκέντρωση που θα έχουμε στο στόχο μας. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να χαλαρώσουμε και το τονίζω αυτό διότι σε προηγούμενα ματς «πληρώσαμε» την αδράνεια που δείξαμε σε ορισμένες φάσεις.
Ο αγώνας της Κυριακής περιμένω ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Πιστεύω ότι θα κυριαρχήσει η δύναμη όπως συμβαίνει στα περισσότερα ματς της κατηγορίας. Η ομάδα που θα κερδίσει τις περισσότερες προσωπικές μονομαχίες θα έχει και τις περισσότερες πιθανότητες για να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει. Ελπίζω πως θα αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις…»
Πηγή: εφημερίδα «Θεσσαλία»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις