Από σήμερα στην Κατερίνη ο Ολυμπιακός Βόλου

Κομβικής σημασίας είναι για τον Ολυμπιακό Βόλου το παιχνίδι με τον Πιερικό στη Κατερίνη (23/10, 15.00), καθώς θα είναι πολύ σημαντικό για το βολιώτικο συγκρότημα να φύγει με τους τρεις βαθμούς από την πρωτεύουσα της Πιερίας. Κι αυτό, γιατί στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής ο συγκάτοικος των «ερυθρολεύκων»

στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, Διαγόρας Σεβαστής, αγωνίζεται σε μια δύσκολη έδρα και συγκεκριμένα στη Λευκάδα με τον Τηλυκράτη και μπορεί να έχει τις πρώτες βαθμολογικές απώλειες, ενώ υπάρχει και το ντέρμπι Πύδνα-Α.Ε. Καραϊσκάκης, όπου όποια ομάδα χάσει βαθμούς θα μείνει πίσω στη βαθμολογία. Επίσης, ο Απόλλων Λάρισας δοκιμάζεται στο Βελεστίνο με τον πάντα υπολογίσιμο Ρήγα. Από τις ομάδες που βρίσκονται στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος η Νίκη έχει θεωρητικά το πιο εύκολο έργο, καθώς υποδέχεται την ουραγό Ιστιαία.
Στον Ολυμπιακό γνωρίζουν πως έχουν να αντιμετωπίσουν μια ομάδα νεανική, που διαθέτει παίκτες που έχουν ενθουσιασμό και φιλοδοξίες. Οι «ερυθρόλευκοι» θεωρούνται το φαβορί της αναμέτρησης, ωστόσο, θα πρέπει το γεγονός αυτό να μην τους γεμίσει με άγχος.
Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» ολοκληρώνεται σήμερα (22/10) το πρωί με προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις στην Άλλη Μεριά. Στη συνέχεια ο Παναγιώτης Τζαναβάρας θα ανακοινώσει τα ονόματα των παικτών που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή, η οποία από σήμερα θα μεταβεί στην Πιερία και θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο που βρίσκεται στην Παραλία της Κατερίνης.
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού έχει έτοιμα τα πλανά για το παιχνίδι, προβληματίζεται για μία-δύο θέσεις στην ενδεκάδα. Σήμερα θα ξεκαθαρίσει αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή ο Φελίπε Ντα Κόστα, ο οποίος προπονείται κανονικά με την ομάδα, μετά τον τραυματισμό του, ενώ εκτός θα μείνει ο τραυματίας Παναγιώτης Ζώνας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις