«Οικονομική ενίσχυση για ΑΕΛ και Ηρακλή»

Μία πρόταση με ενδιαφέρον «έριξε» στο τραπέζι του Δ.Σ. της Super League, o πρόεδρος του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός.Αυτή έχει να κάνει με την ΑΕΛ και τον Ηρακλή που είναι οι μοναδικές ομάδες στο πρωτάθλημα δίχως χορηγία στη φανέλα, αναφέροντας ότι θα ήταν θεμιτό να ενισχυθούν οικονομικά από τους υπόλοιπους 14 συλλόγους για την καλή εικόνα της Super League, που εδώ και αρκετό καιρό έχει «ξεθωριάσει.

Ο πρόεδρος της Λίγκας, Γιώργος Στράτος, δεν απέρριψε αυτήν την σκέψη, τονίζοντας πως το θέμα θα εξεταστεί στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο, σε εκείνο το σημείο όμως παρενέβη ο εκπρόσωπος του Πανιωνίου, Χρήστος Δάρας, δηλώνοντας πως η ομάδα της Νέας Σμύρνης κατάφερε να βρει διαφήμιση λίγες ημέρες πριν, από ιδιωτική στοιχηματική εταιρία, κάτι που σχολιάστηκε αναλόγως από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια.

Σε χαλαρά πλαίσια, ο ισχυρός άνδρας των «βυσσινί» τόνισε πως ο «Ιστορικός» και η ομάδα της Βέροιας πήραν την χορηγία πριν από τους αγώνες με Ολυμπιακό και ΑΕΚ αντίστοιχα, κάτι που δε συνέβη στα ματς της ΑΕΛ απέναντι στους ίδιους αντιπάλους.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις