«Δεν βρήκα χρήματα»

Στο γραφείο του συγκέντρωσε την Παρασκευή (21/10) όλους τους εργαζόμενους στη Football League ο Στέλιος Σφακιανάκης. Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «Live Sport», ο πρόεδρος της διοργανώτριας τους ενημέρωσε ότι δεν μπόρεσε να βρει χορηγία, ώστε να έρθουν χρήματα στο ταμείο της λίγκας. Σημειώνεται ότι το υπαλληλικό προσωπικό είναι απλήρωτο εδώ και δύο μήνες και εάν δεν υπάρξουν θετικές εξελίξεις άμεσα, τότε και εκείνοι εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, από την Παρασκευή (21/10) κυκλοφόρησε σενάριο περί παραίτησης του Σφακιανάκη από τον προεδρικό θώκο, αν και στην κουβέντα με τους υπαλλήλους δεν αναφέρθηκε κάτι σχετικό με επικείμενη παραίτηση. Ο ίδιος, πάντως, φέρεται να έχει εκμυστηρευτεί τις σκέψεις αυτές σε συνεργάτες του.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της διοργανώτριας είχε πει στην πρώτη του ομιλία, απευθυνόμενος προς τους υπαλλήλους: «Ο μισθός σας δεν θα καθυστερήσει, ούτε μία ημέρα. Αν υπολείπεται ένα ποσό, θα πληρώνεστε και θα καθυστερεί η πληρωμή των υψηλόμισθων».

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις