Συνάντηση Τζήμα – Πετρόπουλου για τα μεταγραφικά της Νίκης

Στον Βόλο βρίσκεται ο Βαλάντης Πετρόπουλος, ο σκάουτερ με τον οποίο συνεργάζεται η διοίκηση της Νίκης σε θέματα μεταγραφών. Ο Σάκης Τζήμας είχε συνάντηση μαζί του και συζήτησαν για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Ο κ. Πετρόπουλος θα έχει μία πρώτη γνωριμία και με τους Νέους Αθλητές, ενώ θα παρακολουθήσει το αυριανό παιχνίδι κόντρα στην Ιστιαία.

Το σχετικό δελτίο Τύπου της Νίκης:

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Νίκης Βόλου βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο στόχος του πρωταθλητισμού, έχει όλο τον μηχανισμό της ομάδας μας σε εγρήγορση, διοίκηση, ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία…

Ο σκάουτερ της Νίκης Βόλου κ. Βαλάντης Πετρόπουλος, που από την αρχή μετέχει στον σχεδιασμό της ομάδας μας, δουλεύει σκληρά, βρίσκεται στον Βόλο.

Μάλιστα ο κ. Πετρόπουλος δώρησε στον πρόεδρο κ. Σάκη Τζήμα το στέμμα της “νίκης”!

 

Γιώργος Λιαγανδρέου (ιδιοκτήτης footballstar.gr), Βαλάντης Πετρόπουλος, Σάκης Τζήμας, Παναγιώτης Αθανασίου

Να τονίσουμε ότι το στέμμα της “νίκης”, δόθηκε τιμής ένεκεν και στον ΠΣΑΤ.

Το στέμμα της “νίκης” είναι μία χορηγία εταιρείας www.smart-art.gr, η οποία δημιούργησε δύο μοναδικά “κομμάτια”, τα οποία έχουν τώρα ο πρόεδρος της Νίκης Βόλου κ. Τζήμας και ο ΠΣΑΠ.

Επίσης ο κ. Πετρόπουλος σε συνεργασία φυσικά και με τον προπονητή μας κ. Στέφανο Ξηροφώτο, θα προχωρήσουν στις τελευταίες μεταγραφικές προσθήκες, που θα κάνουν πανίσχυρη την ομάδα μας.

Επίσης στην πόλη μας βρίσκεται και ο ιδιοκτήτης του Footballstar, της κορυφαίας αθλητικής ιστοσελίδας, όσον αφορά την ανάδειξη των ποδοσφαιρικών ταλέντων, κ. Γιώργος Λαγιανδρέου .

Τέλος ο κ. Βαλάντης Πετρόπουλος θα έχει μία γνωριμία και με την ομάδα των Νέων Αθλητών Νίκης και την τεχνική της ηγεσία, ενώ εννοείται πως θα δώσει το παρών και στο αυριανό παιχνίδι της ομάδας μας, κόντρα στην Ιστιαία.

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις