Ισόπαλοι 2-2 Αχιλλέας Νεοκ. και Θεσπρωτός

Ισόπαλο 2-2 έληξε το παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 6ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, ανάμεσα στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και τον Θεσπρωτό. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Ντινιωτάκη στο 10’ για να απαντήσει η Νεοκαισάρεια με τον Καμπερίδη στο 17’ με τέρμα του Καμπερίδη.

Ο Θεσπρωτός έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει και πάλι κεφάλι στο σκορ στο 21’ όταν ο Ντόκος σημάδεψε το δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων. Από το 33’ οι φιλοξενούμενοι υποχρεώθηκαν να αγωνιστούν με παίκτη λιγότερο καθώς ο Βιτώρος αντίκρισε 2η κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε. Το συγκρότημα της Ανθούλας Σαββίδου εκμεταλλεύτηκε άμεσα το αριθμητικό πλεονέκτημα και στο 34’ πέτυχε το γκολ της ανατροπής με σκόρερ τον Λαζαρίδη.

Κι ενώ η ψυχολογία ήταν με το μέρος των γηπεδούχων, λόγω της ανατροπής του σκορ και της αποβολής του Βιτώρου, ο Θεσπρωτός κόντρα στη ροή του αγώνα, κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Ντινιωτάκη στο 59’. Στη μισή ώρα που απέμενε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να βρουν το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα με αποτέλεσμα να μην αλλάξει το σκορ και οι δύο ομάδες να μοιραστούν από έναν βαθμό.

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Ανθ. Σαβίδου): Σαρρής, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Παπαδόπουλος, Ηλιάδης, Παγωνίδης, Καμπερίδης (86΄Δαδάκος), Ζώβληκας (65΄Βούλγαρης), Δημηνάς (76΄Βατανίδης), Νάκας, Μανίκας

Θεσπρωτός (Λ. Σέμος): Κωσταντάκος, Ηλίας, Νινιωτάκης, Μυρσίνιας (86΄Σουκουλάνη), Πάνος, Νάκος, Σουκιάς (61΄Μπλέτσας), Βιτωρος, Ντόκος, Μηνάς (89΄Τζάλας) Μπίκας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις