Νίκησαν οι Μικροθήβες, 2-1 τον Ηρακλή Α.Θ.

Νίκη με σκορ 2-1 σημείωσαν οι Μικροθήβες με αντίπαλο τον Ηρακλή Αγίων Θεοδώρων εντός έδρας. Οι γηπεδούχοι στο 10′ είχαν σπουδαία ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, όταν ο Ρομάριο εκτέλεσε φάουλ με τη μπάλα να χτυπά στο κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα του Ηρακλή.
Το γκολ για τους γηπεδούχους

ήρθε στο 40′, όταν μετά από σέντρα του Ρομάριο ο Νιφόρος με κεφαλιά πέτυχε το 1-0, που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια στο 60′ με γκολ του Παναγιώτη Αλπίτση με σουτ μέσα από την περιοχή.
Στο 70′ ο Ρομάριο εκτέλεσε φάουλ και ο Γ. Μαλλιαρός έκανε την απόκρουση του αγώνα, διώχνοντας τη μπάλα στο «παραθυράκι», για να γίνει τελικά το 2-1 για τις Μικροθήβες στο 80′. Με κεφαλιά πάσα του Ζαγκαβιέρου στον Ρεφουγιάτι, νεαρός επιθετικός με πλασέ σκόραρε, γράφοντας το 2-1 και δίνοντας τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του.
Να τονίσουμε, πως από το 76′ ο Ηρακλής Αγ. Θ. αγωνίστηκε με δέκα παίκτες, καθώς ο Στέκας αποχώρησε τραυματίας από το γήπεδο, με τους φιλοξενούμενους να έχουν κάνει και τις τρεις αλλαγές.
ΜΙΚΡΟΘΗΒΕΣ: Χρ. Λανάι, Αρχοντάκης (80′ Σ. Αναγνώστου), Αποστόλου, Πορταρίτης, Λάτος, Ι.Ε. Βέτσικας, Σκοτεινός, Νιφόρος (60′ Δ. Ζαγκαβιέρος). Μελετιάδης (35’Μαντάνης), Ρεφουγιάτι, Ρομάριο.
ΗΡΑΚΛΗΣ Α.Θ.: Γ. Μαλλιαρός, Μουτζουράκης (75′ Κωτούλας), Παν. Αλπίτσης, Χρ. Στέκας, Γάκας, Βολωμένος. Ηλ. Αλπίτσης, Δαγκούλης, Κ. Μαλλιαρός (40′ λ.τρ. Μπιρμπιγιάννης, 60 λ.τρ. Αργυρίου), Κ. Μαλλιαρός, Σιούτης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις