Ανατροπές κι ένταση στο Αερινό, γι’ Ακρόπολη κι Αίαντα

Παιχνίδι που τα είχε όλα ήταν αυτό μεταξύ της Ακρόπολης Σέσκλου και του Αίαντα Σούρπης, που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο του Αερινού, με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνετε σε 3-3. Πολλά γκολ, ανατροπές στο σκορ, ένας πολύ σοβαρός τραυματισμός ποδοσφαιριστή, τρεις κόκκινες κάρτες κι ένταση στο φινάλε του αγώνα, τα στοιχεία που συνθέτουν τα σκηνικό της αναμέτρησης…

Το ρεκόρ…

Αξίζει ιδιαίτερης αναφοράς το ρεκόρ των γηπεδούχων που συνεχίζεται και πλέον μετρούν 31 παιχνίδια χωρίς ήττα, με το Βαγγέλη Τάχο στον πάγκο τους. 

Τα γκόλ…

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και κατάφεραν να προηγηθούν από πολύ νωρίς. Στο 8′ από κόρνερ του Τάσου Κολυμήτρα ο Μόσιος βγήκε στο δεύτερο δοκάρι και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.
Στο 20′ με προσωπική ενέργεια το Σταύρου Αξιώτη και σουτ «φωτοβολίδα» έξω από την περιοχή, έγινε το 2-0.
Στο 22′ ο σκόρερ του πρώτου τέρματος Γιάννης Μόσιος, μετά από μαρκάρισμα κι άτσαλη πτώση στο έδαφος, τραυματίζεται στην κλείδα του ώμου και μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Η πρώτη διάγνωση μιλά για σοβαρό πρόβλημα που θα χρειαστεί εγχείρηση…
Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, ο Αθανάσιος Κωστούλας, με σουτ έξω από την περιοχή μείωσε σε 2-1, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.
Στο β’ ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 50 έγινε το 2-2 με τον Κατσαβριά, μετά από σέντρα του Θανάση Κωστούλα και σουτ μέσα από την περιοχή.
Η πλήρης ανατροπή σημειώθηκε στο 63′ από πάσα του Αθανάσιου Κωστούλα στον Κατσαβριά κι εύστοχο πλασέ του τελευταίου.
Το 3-3 έγινε δυο λεπτά πριν την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, από εκτέλεση φάουλ του Κολυμήτρα στο δεύτερο δοκάρι και κεφαλιά του Φ. Φώτου.

Οι φιλοξενούμενοι αντίκρισαν τρεις κόκκινες κάρτες.

Συγκεκριμένα, ο Κουτσούμπας στο 73′ (2η κίτρινη)- την οποία οι παράγοντες του Αίαντα χαρακτήρισαν ως τη μόνη δικαιολογημένη, στο 76′ ο Γρούνας (δεύτερη κίτρινη), ενώ έβγαινε για αλλαγή. Η τρίτη κόκκινη κάρτα ήταν στο Θανάση Κωστούλα που είδε δυο κίτρινες κάρτες μέσα σε ένα λεπτό (90’και 91′) κι ενώ το παιχνίδι ήταν στο 2-3.

Δηλώσεις…

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης οι παράγοντες του Αίαντα έναν δηλώσεις στο «goalpost.gr».
Αρχικά ευχήθηκαν περαστικά στον ποδοσφαιριστή Μόσιο που τραυματίστηκε και στη συνέχεια έκαναν λόγο για «απαράδεκτη διαιτησία», αναφερόμενοι στις τρεις κόκκινες κάρτες που δέχτηκε η ομάδα τους, συμπληρώνοντας ότι το παιχνίδι ολοκληρώθηκε στο 99′ και 40” και μόλις δυο λεπτά μετά την ισοφάριση που πέτυχε ο αντίπαλος.
Επίσης, ανέφεραν ότι στο τελευταίο γκολ (της ισοφάρισης από την Ακρόπολη), το φάουλ από το οποίο ξεκίνησε ήτα ανύπαρκτο, όπως κι όλα τα φάουλ του τελευταίου δεκαλέπτου, που αποσκοπούσαν μόνο στο να κλείσουν την ομάδα του Αίαντα στην περιοχή. Ολοκλήρωσαν λέγοντας: «Περιμένουμε την παραδειγματική τιμωρία της διαιτητικής τριάδας από την ΕΠΣΘ, ώστε να μην συνεχιστούν τέτοιες απαράδεκτες διαιτησίες.»

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:

Κουσκούνη, Σφυρής, Μπασδέκη

ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Στούκας, Τ. Τσούτσας, Πασιάς, Κ. Κολυμήτρας, Φ. Φώτου, Στ. Αξιώτης, Μ. Τσουκάλης, Τ. Κολυμήτρας, Παγώνης, Μόσιος (22′ λ.τρ Τσιάμης), Μιχολίτσης
ΑΙΑΣ: Λαγός, Κουτσούμπας, Παπανικολόπουλος, Γρούνας, Θ. Κ. Κωστούλας, Γ. Δημητρίου, Χριστέλος, Αθ. Αθ. Κωστούλας (85′ Κραβαρίτης), Κατσαβριάς, Γαρυφάλλου (11′ λ. τρ Μρπιτσάι), Καλοδήμος ( 56′ Π. Δημητρίου)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις