Για τη 2η νίκη στην Α2 γυναικών ο Ολυμπιακός Β. υποδέχεται τη Σταυρούπολη

Μετά την άνετη επικράτηση με 75-33 επί του ΑΟ Σερρών στην πρεμιέρα της Α2 εθνικής κατηγορίας μπάσκετ γυναικών, ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται σήμερα Κυριακή (23/10) στο κλειστό του ΕΑΚ τη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, με στόχο τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα.

Οι «ερυθρόλευκες» ολοκλήρωσαν

το Σάββατο την προετοιμασία τους, δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα, ενώ στην 12αδα μετέχει και η Νίκη Ζέρβα, η οποία θα ενισχύσει και φέτος – ως γνωστόν – την προσπάθεια της ομάδας για την άνοδο στην Α1 Εθνική κατηγορία. Η αρχηγός του Ολυμπιακού προπονήθηκε Παρασκευή και Σάββατο με την ομάδα και θα αγωνιστεί στο σημερινό παιχνίδι.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μιχάλης Καπουρνιώτης και ο συνεργάτης του Μάριος Μπορίνος, μιλώντας στις παίκτριες συνέστησαν προσοχή, καθώς στην αρχή του πρωταθλήματος καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη και οι εκπλήξεις παραμονεύουν.

Ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει από την αρχή του αγώνα να επιβάλλει τον ρυθμό του και να διαχειριστεί κατάλληλα το παιχνίδι.

Η τεχνική ηγεσία θα έχει σήμερα στη διάθεσή της τις εξής παίκτριες: Νίκη Ζέρβα, Ελένη Ζήτη, Κική Δημητριάδου, Εύη Κυριατζίδου, Νένα Παγκαλίδου, Ραφαέλα Σουλτάνη, Άννα Ταντουρόφσκα, Χαρά Ντελή, Δανάη Αγκάνη, Αλεξάνδρα Κοτσιάφτη, Βάλια Χούτα, Λαμπρινή Αγαγιώτου.

Η διοικούσα επιτροπή μπάσκετ με ανακοίνωσή της καλεί τους φιλάθλους του Ολυμπιακού να δώσουν το «παρών» σήμερα στο κλειστό του ΕΑΚ και να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας για νίκη επί της Σταυρούπολης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις