Να επιβάλλει την ανωτερότητά της με Ιστιαία (pregame)

Με στόχο το τρίποντο που με συνδυασμό αποτελεσμάτων μπορεί να την φέρει μέχρι και στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, θα παραταχθεί η Νίκη σήμερα στις 14:45 στο «Π. Μαγουλάς», απέναντι στην Ένωση Απολλώνιου Ιστιαίας. Οι δύο ομάδες που προπορεύονται στη βαθμολογία, αγωνίζονται εκτός έδρας (Πιερικός-Ολυμπιακός, Τηλυκράτης-Διαγόρας) ενώ ο συγκάτοικος, Απόλλων Λάρισας, δοκιμάζεται στο Βελεστίνο κόντρα στον Ρήγα. Πύδνα και Καραϊσκάκης παίζουν με την πλάτη στον τοίχο, μεταξύ τους, με τον χαμένο να μένει αρκετά πίσω στο κυνήγι της κορυφής.

Αγωνιστικά οι κυανόλευκοι έχουν σαφώς ποιοτικότερο ρόστερ των αντιπάλων τους όμως αυτή η ανωτερότητα πρέπει να κατατεθεί στον αγωνιστικό χώρο του «Π. Μαγουλάς» ώστε να αποκλειστεί κάθε ενδεχόμενο έκπληξης σ’ ένα κομβικό σημείο του πρωταθλήματος. Θα πρέπει να σημειώσουμε πως για τη Νίκη ακολουθεί και δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι, με τον Τηλυκράτη, γεγονός που της δίνει τη δυνατότητα να πιάσει ή να πλησιάσει ακόμη περισσότερο την κορυφή, πριν μπει στα ντέρμπι με τους συνδιεκδικητές του τίτλου.

Στην σημερινή αναμέτρηση ο Στέφανος Ξηροφώτος δεν θα έχει στη διάθεσή τους Μάριο Παπαδόπουλο και Βαλάντη Κόκκα, οι οποίοι δεν συμμετείχαν στις προπονήσεις της προηγούμενης εβδομάδας για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Όμως στην ομάδα επανέρχονται οι πανέτοιμοι οι Παρασκευαΐδης και Τορεζάνι (πήρε λεπτά συμμετοχής με τον Θεσπρωτό για το Κύπελλο), οι οποίοι θεωρούνται από τα βασικά γρανάζια της κυανόλευκης μηχανής.

Η 19μελής αποστολή που επέλεξε ο Βολιώτης τεχνικός για το σημερινό παιχνίδι είναι η εξής: Τζήμας, Ράπτης, Παπαγεωργίου, Δημολιός, Παπαδήμας, Ναουμίδης, Πετράκος, Παρασκευαΐδης, Αλεξανδρής, Τορεζάνι, Τσιουρέλης, Κόλα, Ματθαίου, Νικλητσιώτης, Μαλακασιώτης, Κορέτα, Ζενούνης, Βέργος και Μέτσε.

Με Τσίρκοβιτς στον πάγκο η Ιστιαία

Η Ένωση Απολλωνίου Ιστιαίας μπορεί να μην έχει βαθμό στις πέντε πρώτες αγωνιστικές όμως δείχνει σημάδια ανάκαμψης και θα παλέψει για ένα θετικό αποτέλεσμα. Η πρόσληψη του Μίκι Τσίρκοβιτς στην τεχνική της ηγεσία, σημαδεύτηκε από την νίκη πρόκριση με τον Ρήγα για το Κύπελλο, γεγονός που έδωσε μία νότα αισιοδοξίας στην ομάδα ενόψει του πρωταθλήματος. Ο Σέρβος τεχνικός είναι από τους ποδοσφαιριστές που έχουν αγαπηθεί ιδιαίτερα από τον κόσμο της Νίκης, τόσο για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες όσο και για τον αδαμάντινο χαρακτήρα του και αναμένεται να τύχει θερμής υποδοχής στην επιστροφή του στο «Π. Μαγουλάς».

Τα εισιτήρια

«Η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων του παιχνιδιού για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής, την Κυριακή (23/10) στις 14:45 στο “Π. Μαγουλάς”, με αντίπαλο την Ιστιαία.

*Γενική είσοδο ορίστηκε στα 10 ευρώ.

*Γυναίκες και παιδιά 12 έως 18 ετών 5 ευρώ.

*Παιδιά έως 12 ετών δωρεάν, απαραίτητη η συνοδεία από τον κηδεμόνα τους.

*Άνεργοι, με την επίδειξη των απαραίτητων δικαιολογητικών 5 ευρώ.

*Η είσοδος των φιλάθλων, θα γίνεται αποκλειστικά από τις θύρες της οδού Μαιάνδρου, λόγο των εργασιών που πραγματοποιούνται στο βοηθητικό του “Π. Μαγουλάς”.

Οι φίλαθλοι θα έχουν πρόσβαση σε όλες τις θύρες του γηπέδου.

*Τα παιδιά των Ακαδημιών, μαζί με την ομάδα των Νέων Αθλητών Νίκης Βόλου, καλούνται να βρίσκονται στις 14:00 έξω από τα γραφεία της ερασιτεχνικής Νίκης, όπου συνοδεία των προπονητών τους, θα εισέλθουν στις εξέδρες του γηπέδου.

*Η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνεται από το Σάββατο (15/10) το πρωί 10:00 ως τις 14:00, στα γραφεία της ομάδας μας, στην ΑΡΓΟΝΑΥΤΏΝ 15 στην παραλία.

*Από τις 10:00 πρωί της Κυριακής, θα πωλούνται εισιτήρια στα γραφεία της ερασιτεχνικής Νίκης.

*Τα εκδοτήρια θα ανοίξουν στις 13:15 και οι πόρτες του γηπέδου στις 13:30»

Διαιτητές

Τον αγώνα Νίκη Βόλου – ΑΕ Ιστιαίας θα διευθύνει ο Τρέβλας Παντελής της Ένωσης Ημαθίας, με επόπτες τους Αναστασίου Γιώργο καιΚαρακώστα Απόστολο από την Λάρισα. Παρατηρητής του αγώνα ορίστηκε ο Στέφανος Καλυβιώτης της Ένωσης Καρδίτσας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις