Πάθος και πίστη στον Ολυμπιακό Β. για το έκτο “τρίποντο” (pregame)

Έτοιμος να αντιμετωπίσει τον Πιερικό στην Κατερίνη είναι ο Ολυμπιακός Βόλου, με τους «ερυθρόλευκους» να επιδιώκουν σήμερα Κυριακή (23/10) την έκτη νίκη τους στο πρωτάθλημα, σε ισάριθμα παιχνίδια. Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 15.00 στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης, με τον Παναγιώτη Τζαναβάρα να μην έχει ούτε σήμερα

στη διάθεσή του τον Φελίπε Ντα Κόστα, καθώς και τον τραυματία Παναγιώτη Ζώνα.
Στον Ολυμπιακό γνωρίζουν πως έχουν να αντιμετωπίσουν μια ομάδα νεανική, που διαθέτει παίκτες που έχουν ενθουσιασμό και φιλοδοξίες. Οι «ερυθρόλευκοι» θεωρούνται το φαβορί της αναμέτρησης, ωστόσο, θα πρέπει το γεγονός αυτό να μην τους γεμίσει με άγχος. Θα πρέπει να διαχειριστούν κατάλληλα το παιχνίδι, να βρουν τον τρόπο να φτάσουν στο γκολ, όπως έχουν κάνει και στα προηγούμενα πέντε παιχνίδια του πρωταθλήματος, απέναντι σε μια ομάδα με πολύ καλή αμυντική λειτουργία. Δεν είναι τυχαίο, πως ο Πιερικός στα τρία από τα πέντε παιχνίδια που έχει δώσει φέτος, κράτησε το μηδέν στα μετόπισθεν. Επιθετικά, βέβαια, αντιμετωπίζει δυσκολίες στο να φτάσει στο γκολ, με εξαίρεση το ματς της πρεμιέρας όπου πέτυχε τρία τέρματα στην Ιστιαία. Έκτοτε, η ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα έχει σημειώσει ένα γκολ σε τέσσερα παιχνίδια. Αυτό με την Πύδνα στην Κατερίνη (1-1).
Η αποστολή των «ερυθρολεύκων» βρίσκεται από χθες Σάββατο στην Κατερίνη και σ’ αυτή δεν μετέχει ο Φελίπε Ντα Κόστα, ο οποίος κρίθηκε ανέτοιμος να βοηθήσει την ομάδα, παρότι προπονείται κανονικά, έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Επίσης εκτός έμεινε και ο τραυματίας Παναγιώτης Ζώνας.
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού έχει έτοιμα τα πλανά για το παιχνίδι, προβληματίζεται για μία θέση στην ενδεκάδα, την οποία διεκδικούν οι Γκουστάβο Μπρίτος και Γρηγόρης Ευθυμιάδης. Το νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα, σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι έδρας με την Αμβρακία Κωστακιών, θα είναι ο Γιάννης Δωματάς. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει στο βασικό σχήμα. Από εκεί και πέρα έτοιμος δηλώνει και ο Σάκης Τέλλος, ο οποίος είχε αποχωρήσει τραυματίας από το ματς με την Αμβρακία.
Όπως όλα δείχνουν, ο Κατσούλης θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, με τους Στουρνάρα (δεξιά) και Ιωαννίδη (αριστερά) να καλύπτουν τα δύο άκρα της άμυνας, με τους Τέλλο και Κωστόπουλο να είναι οι δύο κεντρικοί αμυντικοί. Στον άξονα θα αγωνιστούν οι Πότσι και Οικονόμου, με τον Σταύρου να φέρεται ως επικρατέστερος να αγωνιστεί στη δεξιά πλευρά, με τον Δωματά να παίζει στην αριστερή πτέρυγα. Ένας εκ των Ευθυμιάδη, Μπρίτος θα είναι ο παίκτης που θα κινείται πίσω από τον Φλίγκο, ο οποίος θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης.
Στη διάθεση του Παναγιώτη Τζαναβάρα βρίσκονται επίσης και οι Παλιούρας, Στασινόπουλος, Γκίτζιας, Κολημήτρας, Αν. Κόκκας, Δ. Κόκκας, Αναστασίου.
Στην Κατερίνη θα βρεθούν και πολλοί Βολιώτες φίλαθλοι, οι οποίοι θα ακολουθήσουν την ομάδα και θα τη στηρίξουν στο δύσκολο παιχνίδι με τον Πιερικό.

Ο Πιερικός
Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Πιερικός για το σημερινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Μιχάλης Ζιώγας θα στερηθεί των υπηρεσιών των Κραγιόπουλου, Σοϊλεμέζογλου, και Παρδάλη με τον πρώτο να εκτίει την ποινή της μιας αγωνιστικής απο την αποβολή με 2η κίτρινη στο παιχνίδι κυπέλλου με την Πύδνα και τους άλλους δυο να ταλαιπωρούνται απο τραυματισμούς.
Ο Λαρισινός τεχνικός πήρε στην αποστολή 20 ποδοσφαιριστές και θα αποκλείσει 2 πρίν απο την αναμέτρηση με την ομάδα του Βόλου.
Αυτοί είναι οι: Πισάνι, Σαραηλίδης, Αχείμαστος, Μπαρούτας, Αγησιλάου, Μάρκου, Νταντίνης, Τριανταφυλλίδης, Γελαδάρης, Λούγκος, Συμεωνίδης, Παναγιωτίδης, Καραμανώλας Εμ., Παπαδόπουλος, Λαζόπουλος, Κολομπόκη, Ριβελίνο, Καμαρά, Κοκονόζι και Γαλανόπουλο.

Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης είναι ο κ. Χρήστος Μανούρας, με βοηθούς τους κ.κ. Νίκο Μανούρα και Κωνσταντίνο Σταφυλά.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις