Με Χατζή-Σπαθή στον πάγκο ο Ρήγας κόντρα στα Τρίκαλα

Δύσκολο έργο έχει ο Ρήγας αύριο Κυριακή (11/1), καθώς θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον εκ των πρωτοπόρων ΑΟ Τρίκαλα εκτός έδρας για την 13η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Ο Λάκης Μπακάλης βρίσκεται στην Κέρκυρα και φοιτά σε σχολή προπονητών ώστε να αποκτήσει δίπλωμα UEFA A. Έτσι, στην αυριανή αναμέτρηση την…

…ομάδα θα κοουτσάρουν δύο εκ των εμπειρότερων παικτών, ο Γιώργος Χατζής και ο Χρήστος Σπαθής.
Για το παιχνίδι μίλησαν στην εφημερίδα «Θεσσαλία» οι δύο παίκτες που ανέλαβαν να σηκώσουν το βάρος της τεχνικής καθοδήγησης. Ο Γιώργος Χατζής είπε: «Είναι δύσκολο το παιχνίδι μια και τα Τρίκαλα στοχεύουν στην άνοδο και έχουν ενισχυθεί πολύ στις μεταγραφές. Όμως και εμείς είμαστε μία καλά δουλεμένη ομάδα που ξαναβρήκε το ρυθμό της. Παίρνοντας το «Χ» στην έδρα του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας αποδείξαμε ότι τα άτυχα αποτελέσματα με την Αναγέννηση Άρτας και τον Οπούντιο Μαρτίνου ήταν απλά μια κακή παρένθεση.
Κατά την περίοδο των γιορτών δουλέψαμε πολύ και θεωρώ ότι είμαστε σε ικανοποιητική κατάσταση. Μεγάλη απώλεια για μας θα είναι φυσικά αυτή του προπονητή μας του κ. Μπακάλη και γι’ αυτό όλοι οφείλουμε να δείξουμε μεγαλύτερη υπευθυνότητα εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου».
Από την πλευρά του ο Χρήστος Σπαθής τόνισε: «Θα τεθούμε αντιμέτωποι με μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας που θα έχει και το πλεονέκτημα της έδρας. Γνωρίζουμε λοιπόν ότι θα έχουμε δύσκολο έργο. Για το παιχνίδι με τα Τρίκαλα έχουμε δουλέψει πάνω στο πλάνο που ετοίμασε ο προπονητής μας ο κ. Μπακάλης. Δώσαμε βάρος στην ανασταλτική μας λειτουργία, αλλά και στους τρόπους ανάπτυξης. Με σοβαρότητα και πειθαρχία στο παιχνίδι μας πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις