Ανέλαβε τον Αστέρα Πετριτή ο Χονδρογιάννης

Μπορεί την Πέμπτη (20/10) να έγινε αποδεκτή η παραίτηση του Σάββα Σιδερόπουλου, ωστόσο η διοίκηση του Αστέρα Πετριτή, μόνο με σταυρωμένα χέρια δεν έμεινε στο θέμα της εξεύρεσης του αντικαταστάτη του.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Γιάννη Χονδρογιάννη, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με την διοίκηση των Νοτίων το απόγευμα του Σαββάτου (22/10), με την διοίκηση των περυσινών πρωταθλητών Κέρκυρας να ανακοινώνει και επίσημα την πρόσληψη του.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, ο νέος τεχνικός του Αστέρα βρίσκεται σήμερα (23/10) στο γήπεδο μαζί με την διοίκηση προκειμένου να παρακολουθήσει τον αγώνα με τον Εθνικό Φιλιππιάδας, και από την προσεχή εβδομάδα θα αναλάβει και επίσημα τα καθήκοντα του.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Ο Αστέρας Πετριτή είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή κ. Γιάννη Χονδρογιάννη. Ο κόουτς Χονδρογιάννης είναι ένας καταξιωμένος Κερκυραίος προπονητής με σπουδαίες παραστάσεις από εθνικές κατηγορίες που θα αναλάβει να υλοποιήσει τους στόχους της ομάδας μας. Εμείς από την πλευρά μας να του ευχηθούμε κάθε επιτυχία στο έργο που θα αναλάβει και θα έχει αρωγούς σε αυτήν την προσπάθεια το Δ.Σ. και όλο το φίλαθλο κόσμο της ομάδας.»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις