Τον Ολυμπιακό Β. υποδέχεται ο ΓΣ Αλμυρού για την Α1 ΕΣΚΑΘ

Σημαντικό παιχνίδι διεξάγεται σήμερα στις 18.00 στο κλειστό γυμναστήριο του Αλμυρού. Ο τοπικός ΓΣΑ θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό Βόλου, σ’ ένα παιχνίδι όπου και οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν με πάθος για το νικηφόρο αποτέλεσμα.
Οι «κυανόλευκοι»…

…επιθυμούν να συνεχίσουν την καλή τους πορεία στο πρωτάθλημα διατηρώντας την τρίτη θέση που κατείχαν μέχρι το τέλος του 2014.
Ο Θανάσης Φλεβάρης θα παρατάξει την εξής σύνθεση: Σάββας Καραμανλής, Μανώλης Αναγνωστόπουλος, Θεόδωρος Μαμούρας, Αντώνης Σαμαράς, Βαγγέλης Κοντοστάθης, Γιάννης Καραγιώργος, Παναγιώτης Μαμούρας, Βασίλης Θέος, Αντώνης Χρηστομάνος, Ηλίας Βαλαμούτης, Λευτέρης Στάμος, Αντώνης Μητρουλάς, Νίκος Κούτε, Κώστας Συνάζος και Νίκος Μαντζιώρας.
Στην αντίπερα όχθη ο Ολυμπιακός παρουσίασε πολύ καλό πρόσωπο στο πρόσφατο Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ. Το γεγονός αυτό ικανοποίησε τον Φώνη Μαυρομιχάλη, ο οποίος θα καθίσει για δεύτερη φορά σε αγώνα πρωταθλήματος στον «ερυθρόλευκο» πάγκο ελπίζοντας πως αυτή τη φορά θα τον οδηγήσει στην επιτυχία, καθώς στο ντεμπούτο του το βολιώτικο συγκρότημα έχασε 66-63 από τη Νίκαια εντός έδρας.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν υπολογίζει πλέον τον Βασίλη Ντίκα, ο οποίος εδώ και μέρες δεν έχει δώσει… σημεία ζωής και δεν έπαιξε στο Φάιναλ Φορ.
Η σύνθεση του Ολυμπιακού Β.: Κώστας Αλεξίου Χρήστος Καλογερόπουλος, Νίκος Παραλίκης, Θανάσης Παυλόπουλος, Νίκος Θέος, Αλέξανδρος Μακρίδης, Σωτήρης Αχριάνης, Λεωνίδας Αναστασόπουλος, Δημήτρης, Καραθάνος, Ηλίας Φωσσές, Σταύρος Ροδολάκης, Χρήστος Βασιλείου, Νίκος Μαυροφώτης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις