Διπλασίασε τις νίκες του ο Άρης

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Άρη Μελισσατίκων, που μετά το εκτός έδρας νικηφόρο αποτέλεσμα της προηγούμενη εβδομάδα στον Πρωτεσίλαο, σήμερα επικράτησε της Αγ. Παρασκευή ως τυπικά γηπεδούχος με 3-0…

Το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν ιδιαίτερα θεαματικό, με τις φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες να είναι λίγες. Από αυτές ξεχωρίζουν τα δυο δοκάρια που είχαν οι παίκτες της Αγ. Παρασκευής, στο 15΄οριζόντιο από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαρμαρινού και στο 20′ με «ξερό» σουτ του Καψάλη που έστειλε τη μπάλα στη ρίζα της δεξιιάς κάθετης δοκού του Κουρίτα.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με την εκπνοή του ημιχρόνου μετά από εκτέλεση φάουλ του Σπ. Γκάγκα και παρεμβολή του Νούσια με το κεφάλι, που ήταν αρκετή να δημιουργήσει μπέρδεμα στην άμυνα των φιλοξενουμένων κι αφού η μπάλα έσκασε στο έδαφος κατέληξε στα δίχτυα.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι και πάλι έχασαν δυο πολύ σημαντικές ευκαιρίες, όσο το σκορ ήταν στο 0-1, με τον Καραγιάννη να μην μπορεί να πλασάρει εύστοχα σε αντίστοιχα τετ α τετ. Οι γηπεδούχοι που αποδείχτηκαν πολύ πιο εύστοχοι, κατάφεραν να σκοράρουν κι άλλες δυο φορές με τους Ίμπρα (65′) και Παλάντζα (78′), φτάνοντας έτσι στους έξι πόντους και φυσικά τονώνοντας πολύ την ψυχολογία τους για τη συνέχεια.
ΑΡΗΣ ΜΕΛ.: Κουρίτας, Τσίρος, Γκοτζόπουλος, Θεοδωσιάδης, Τσιαντός, Γκάγκας, Νούσιας (58′ Παλάντζας), Ίμπρα (75′ Δημόπουλος), Σιαμέτης (65′ Κουτλούμπασης), Μερμίγγης. Κάρρος
ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Τσιτσιρίκος, Κλώθος (50′ Παναγιώτου), Παντελόγλου, Χατζημητροφάνης, Σιγάλας, Παπακώστας, Κουσιαρής, Καψάλης (70′ Παπουτσής), Κοπάνας, Μαρμαρινός (78 Κόφφας), Καραγιάννης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις