Πανάκης: «Πήραμε αυτό που αξίζαμε»

Στην ψυχολογία που άλλαξε με την έλευση του Μίκι Τσίρκοβιτς στον πάγκο της Ισταίας και τον τρόπο που διαχειρίστηκε το ρόστερ ο νέος προπονητής, είναι δύο από τους λόγους που η ομάδα της Εύβοιας κατάφερε σε μία εβδομάδα να πάρει την πρόκριση στο Κύπελλο και τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στη Νίκη, υποστήριξε ο Γιώργος Πανάκης στις δηλώσεις του μετά το ματς στο “Π. Μαγουλάς”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Πανάκη:

«Θέλω να αφιερώσω την ισοπαλία που είναι σαν νίκη για μας, όχι μόνο εγώ αλλά και όλοι οι συμπαίκτες μου, στον προπονητή μας που έχει γενέθλια και στους εαυτούς μας γιατί τόσο καιρό αδικούμε τους εαυτούς μας. Ήταν ένα σημαντικό αποτέλεσμα στην πιο δύσκολη έδρα του πρωταθλήματος. Θέλω να ξέρετε ότι μπορεί η Ιστιαία να είχε 0 βαθμούς, αλλά δεν ήμασταν ομάδα για 0 βαθμούς. Σήμερα νομίζω πήραμε αυτό που αξίζαμε. Η Νίκη είχε κάποιες ευκαιρίες στο 1-0, να κάνει το 2-0 όμως δεν τα κατάφερε. Θεωρώ από εδώ και πέρα θα παίρνουμε αυτό που αξίζουμε και αυτή η ισοπαλία θα μας δώσει ψυχολογία για την συνέχεια.

Με την έλευση του νέου προπονητή άλλαξε η ψυχολογία της ομάδας. Επειδή κι εσείς ξέρετε τον Μίκι Τσίρκοβιτς σαν προπονητή, εγώ είχα την τύχη να τον έχω και παλιότερα, είναι ένας προπονητής που για την Γ’ Εθνική είναι πολυτέλεια. Παρόλο που είχαμε επτά απουσίες βασικών παικτών δουλέψαμε όλη την εβδομάδα και κάναμε αυτό που ξέρει ο καθένας. Δεν πιστεύω ότι ο προπονητής έκανε κάτι τρελό, απλά μας έβαλε στις θέσεις που πρέπει να παίξει ο καθένας και δουλέψαμε όπως έπρεπε. Δεν έκανε κάτι άλλο, δεν έκανε μαγικά. Παίξαμε αυτό που μπορούσαμε».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις