Ξεχώρισε… στο βούρκο η ΑΕ Διμηνίου

Χωρίς να κοπιάσει ιδιαίτερα η Α.Ε Διμηνίου πήρε μια σημαντική νίκη στην πορεία που κάνει στο πρωτάθλημα της Α ΕΠΣΘ επικρατώντας της Σκοπέλου με 3-1. Η αναμέτρηση έγινε στο βοηθητικό του ΕΑΚ, σε ένα πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο από τις βροχές και τους αγώνες που προηγήθηκαν. Πρόσωπο της ημέρας για τους γηπεδούχους, που θα μπορούσαν να κάνουν κι άλλα γκολ, ο Πετρόπουλος που σκόραρε τρείς φορές κι έδωσε τη σημαντική νίκη στην ομάδα του…

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να μείνουν στο παιχνίδι, αλλά όσο περνούσε η ώρα και με τη διαφορά στο σκορ που υπήρχε, έδειχναν να χάνουν την ψυχολογία και τις δυνάμεις τους.
Στο 30′ έγινε το 1-0 με σουτ έξω από την περιοχή, στο 32′ από λάθος του Ζαρείφη επωφελήθηκε ο Ταφίλης και ισοφάρισε πρόσκαιρα σε 1-1, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.
Στο 55′ ο Πετρόπουλος με εντυπωσιακό γυριστό σουτ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του Διμηνίου, για να σφραγίσει το τελικό σκορ στο 62′ με σουτ μέσα από την περιοχή στο «παραθυράκι» της αντίπαλης εστίας.
ΑΕ ΔΙΜΗΝΙΟΥ: Β’ Τριανταφύλλου, Παπαεμανουηλίδης, Καλαμίδας, Λούμπαρδος, Παπαϊωάννου, Ζαρίφης, Χατζησταμάτης, Χατζής (75′ Ανδρέου), Πετρόπουλος, Μπάρδας (65′ Γεωργιάδης), Δημουλάς (55′ Παλάσης)
ΣΚΟΠΕΛΟΣ: Ταλαδιανός, Σκιαθίτης, Μαρτσέλο (40′ Καραθανάσης, 70′ Παναγιώτου), Χονδρός, Ασημάκης, Ταφίλης, Σένκο, Χισάι, Συνοδινός, Χρυσάνθης

*Θα ακολουθήσει φωτορεπορτάζ και βίντεο με δηλώσεις μετά την αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις