Για πλάκα 4-0 ο ΠΑΣ την ΑΕΛ

Ό,τι ήθελε έκανε ο ΠΑΣ κόντρα στην Λάρισα στους «Ζωσιμάδες». Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη ξεπέρασε άνετα την αγωνιστική απραξία (22 μέρες) και έκανε πλάκα στους «βυσσινί» επικρατώντας 4-0 στους Ζωσιμάδες.

Χατ-τρικ για τον «Άγιαξ της Ηπείρου» έκανε ο Κόντε, ο οποίος βρήκε δίχτυα στο 10’, στο 52’ και στο 74’. Γκολάρα ο Γιάκος έπειτα από ασίστ του Ισπανού στο 27’.

Τους 10 βαθμούς έφτασε ο ΠΑΣ, που έκανε το 2 στα 2 στην έδρα του με συντελεστή τερμάτων 7-0. Στους 5 έμεινε η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη, που πραγματοποίησε τραγική εμφάνιση.

Το ματς:

Αρκετά ορεξάτες μπήκαν στο ξεκίνημα του παιχνιδιού και οι δύο ομάδες. Τόσο ο ΠΑΣ όσο και η Λάρισα προσπάθησαν να δώσουν ρυθμό, όμως τα πολλά λάθη και οι σκληρές μονομαχίες στον χώρο της μεσαίας γραμμής δεν τους επέτρεψαν να φτιάξουν καθαρές ευκαιρίες. Τελικά, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που χαμογέλασαν έπειτα από λάθος διώξιμο του Καβουσάκη και πλασέ του Κόντε στην κενή εστία για το 1-0 μόλις στο 10’. Οι βυσσινί προσπάθησαν να απαντήσουν όμως δεν απείλησαν ιδιαίτερα την αντίπαλη άμυνα.

inner

Απ’ την δική του πλευρά, η ομάδα του Γιάννη Πετράκη έμεινε προσηλωμένη στο πλάνο της και είχε μεγαλύτερη ουσία στο παιχνίδι της. Η υπομονή έφερε και την… δικαίωση για τον «Άγιαξ της Ηπείρου» που διπλασίασε σε ιδανικό σημείο (28’) έπειτα από φοβερή ενέργεια του Γιάκου. Έπειτα από τα «γκάζια» του Αναστασιάδη, η ΑΕΛ βελτίωσε σημαντικά την εικόνα της, πήρε την κατοχή της μπάλας αλλά δεν βρήκε διαδρόμους για να πλησιάσει με προϋποθέσεις την εστία του Περιστερίδη.

Πιο δυνατό ξεκίνημα για την Λάρισα στο δεύτερο ημίχρονο στους Ζωσιμάδες. Οι παίκτες του Αναστασιάδη είδαν για πρώτη φορά τον ΠΑΣ να τους αφήνει μέτρα στο γήπεδο και προσπάθησαν να το εκμεταλλευτούν, όμως τους… γύρισε μπούμερανγκ. Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» έπαιξε με αντεπιθέσεις και στην πρώτη ευκαιρία που του δόθηκε «καθάρισε» τη νίκη με τον Κόντε να ολοκληρώνει άψογα (52’) την εξαιρετική προσπάθεια του Ζάιρο, που απέφυγε δύο παίκτες.

inner

Στο τελευταίο διάστημα του παιχνιδιού όλα έδειχναν να έχουν κριθεί, όμως οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη συνέχιζαν να πιέζουν κι έπειτα από αρκετές χαμένες ευκαιρίες έφτασε και σε τέταρτο τέρμα με τον Κόντε στο 74ο λεπτό. Με το πέρασμα των λεπτών το ματς έχασε τον ρυθμό του, αφού οι γηπεδούχοι έβγαλαν το… πόδι απ’ το γκάζι, ενώ η ΑΕΛ είχε συμβιβαστεί με το αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Μπουκουβάλας, Μπέριος, Κοζορώνης, Γιάκος (77’ Δώνης), Ζάιρο (69’ Μαμπουλού), Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Κόντε (76’ Κούτρης), Λίλα, Ναδάλες

Στον πάγκο: Πασχαλάκης, Καρανίκας, Γαρουφαλιάς, Σκόνδρας, Κούτρης

Λάρισα (Άγγελος Αναστασιάδης): Καβουσάκης, Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς (58’ Κουτσιανικούλης), Φάρκας, Ναβάρο (46’ Κόντορ), Πολ, Φατιόν, Γκόλιας, Ναζλίδης, Ντοντό, Ντέλετιτς (46’ Αβραάμ)

Στον πάγκο: Κουτογλίδης, Μονιάκης, Ποτουρίδης, Μαρουκάκης
Διαιτητής: Δημ.Καραντώνης

Γήπεδο: Ζωσιμάδες

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις