Β. Στουρνάρας: Τώρα να δείξουμε μεγαλύτερη σοβαρότητα

Ο Βαγγέλης Στουρνάρας εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τον Πιερικό. Ο έμπειρος αμυντικός ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία και τη στήριξη που παρείχε στην Κατερίνη και τόνισε πως τώρα η ομάδα θα πρέπει να δείξει μεγαλύτερη σοβαρότητα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαγγέλη Στουρνάρα:


«Ευχαριστούμε τον κόσμο του Ολυμπιακού που ήρθε στην Κατερίνη και μας στήριξε. Η προσπάθεια για το παιχνίδι ήταν συνεχής όλη την εβδομάδα. Έπρεπε να διαχειριστούμε ένα ανεπιτυχές αποτέλεσμα, αυτό με τον Απόλλωνα Λάρισας στο Κύπελλο, καθώς ο Ολυμπιακός Βόλου θα πρέπει να κερδίζει όλα τα παιχνίδια. Η στόφα της ομάδας και ο επαγγελματισμός των παικτών και της τεχνικής ηγεσίας αυτό επιτάσσει. Τα έχουμε καταφέρει πολύ καλά στο πρωτάθλημα και ήρθαμε στην Κατερίνη με έναν και μοναδικό στόχο, να πάρουμε το παιχνίδι. Το πήραμε, αλλά ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα. Απλά έχουμε κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Τώρα πρέπει να δείξουμε μεγαλύτερη σοβαρότητα. Να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο δύσκολο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας εκτός έδρας.
Ευχαριστούμε τον Πιερικό για την φιλοξενία. Ήταν άριστη και εύχομαι ότι καλύτερο στην ομάδα του Πιερικού».

Νταντίνι: Μετά την κόκκινη κάρτα δεν πήγαμε καλά
Από πλευράς παικτών του Πιερικού δηλώσεις έκανε ο μέσος Νταντίνι, ο οποίος τόνισε πως το γεγονός ότι η ομάδα του έμεινε νωρίς στο δεύτερο μέρος με δέκα παίκτες επηρέασε την εικόνα του Πιερικού στο β’ ημίχρονο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:


Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα πάνω σ’ ένα συγκεκριμένο πλάνο για να αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό. Ο αντίπαλος είχε την κατοχή της μπάλας, ανούσια και δεν μας δημιούργησε κάποια φάση ώστε να δεχθούμε γκολ. Μετά την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε η ομάδα δεν τα πήγαμε τόσο καλά, προσπαθήσαμε πάντως, μετά το γκολ που δεχθήκαμε να ισοφαρίσουμε, αλλά δεχθήκαμε και το δεύτερο τέρμα και τελείωσε το ματς. Δεν καταφέραμε και να κερδίσουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι και πλέον κοιτάζουμε το επόμενο. Συνεχίζουμε…».

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις