Σπουδαίος Ρήγας, νίκησε 4-3 τον Απόλλωνα Λάρισας

Εντυπωσιακός ο Ρήγας νίκησε με 4-3 τον Απόλλωνα Λάρισας στο Βελεστίνο, πέτυχε τη δεύτερη φετινή του νίκη στο πρωτάθλημα και έδειξε πως στα ντέρμπι έχει τον τρόπο να παίρνει αποτελέσματα. Θυμίζουμε πως ο Ρήγας την 2η αγωνιστική είχε νικήσει και τη Νίκη με 2-0.

Ο Ρήγας πήρε από την αρχή τα ηνία του αγώνα και αφού στο 17′ χάθηκε μεγάλη ευκαιρία (διπλή) για τον Ρήγα να σκοράρει. Πρώτα ο Γκίκας δεν μπόρεσε να νικήσει τον Φιρινίδη και στη συνέχεια της φάσης ο Σέττος έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Νέα μεγάλη ευκαιρία στο 21′ για τον Ρήγα με τον Φιρινίδη να αποκρούει σωτήρια το σουτ του Κιπτίου στο «παραθυράκι».
Στο 22′ ο Αλεξίου με προβολή έγραψε το 1-0, μετά από κεφαλιά του Σπαθή. Και εκεί που ο Απόλλων προσπαθούσε να απειλήσει την εστία του Ρήγα, ήρθε το δεύτερο γκολ των «κυανολεύκων» στο 40′. Με εντυπωσιακή ενέργεια ο Γκίκας έστειλε τη μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα του Φιρινίδη, για να γράψει το 2-0.
Στο 53′ οι φιλοξενούμενοι μπήκαν ξανά στο ματς με τον Παπαδόπουλο να μειώνει με προβολή σε 2-1, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σουλίδη. Στη συνέχεια, ωστόσο, ο Ρήγας μέσα σε διάστημα έξι λεπτών πέτυχε δύο τέρματα, ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 4-1. Στο 56′ μετά από απόκρουση του Φιρινίδη στο σουτ του Σέττου ο Κιπτίουι από κοντά έγραψε το 3-1, ενώ στο 62′ ο Γκίκας τροφοδότησε τον Σέττο που με ψύχραιμο πλασέ πέτυχε το 4-1.
Το τελικό 4-3 διαμόρφωσε από κοντά ο Ανδρέου στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων
Διαιτητής: Πανυτσίδης (ΕΠΣ Κοζάνης).
Βοηθοί: Τζιαμπάσης, Ιωαννίδης (ΕΠΣ Κοζάνης).
Κίτρινες: Αλεξίου, Βουραζέρης-Σουλίδης.
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Παπαγιάννης, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Σπαθής, Λάμπρου, Αλεξίου, Κιπτίου (87′ Ζαχαράκης), Γεωργατζής, Χίσα, Γκίκας (75′ Τσελεπής), Σέττος (81′ Τζοβάρας).
ΑΠΟΛΛΩΝ: Φιρινίδης, Σάββας (60′ Γεωργίου), Παπαδόπουλος, Χολέβας, Ανδρέου, Ιβανίδης (46′ Πέντα), Κυριάκος, Διβανές, Σαχινίδης, Σουλίδης (71′ Καμπέρης), Καμπλιώνης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις