Πετούσε… φωτιές η Δήμητρα, 4-1 την Αγία Άννα

Η Δήμητρα επιβλήθηκε άνετα με 4-1 της Αγίας Άννας εντός έδρας, είναι η μοναδική ομάδα που έχει μόνο νίκες στον 2ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΘ και είναι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Για την Αγία Άννα ήταν η πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα. Η Δήμητρα άνοιξε

το σκορ στο 3′ με πλασέ του Γαλατσίδα, για να ακολουθήσει το δοκάρι του Γκαρνίδη στο 15′. Στο 25′ ο Μπαράκου σέντραρε και ο Χατζέλας με σουτ πάνω στην κίνηση έγραψε το 2-0, ενώ η Αγία Άννα μείωσε στο φινάλε του α’ μέρους με τον Φιλατζικιώτη, ο οποίος σκόραρε με κεφαλιά μετά από φάουλ που εκτέλεσε ο Αντωνίου. Στο 80′ η Δήμητρα «καθάρισε» το παιχνίδι με το γκολ του Καρατέεβ. Το 5-1 πέτυχε ο Γκαρνίδης με την συμπλήρωση του 90λεπτου.
ΔΗΜΗΤΡΑ: Σαββίδης, Δάρρας, Μπαράκου, Αντωνιάδης, Καρατέεβ, Βούλγαρης, Τσέργας, Ποζιόπουλος (60′ Γ. Γιάννης), Γκαρνίδης, Χατζέλας (79′ Κακλιάς), Γαλατσίδας (82′ Πάντζιος).
ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ: Βλαχόπουλος, Τσαραώσης, Στεργιόπουλος, Ταμπακόπουλος, Μπαρέκας, Φιλατζικιώτης, Τσιουρέλης, Νιαώτης (82′ Ζάγγας), Αντωνόπουλος (72′ Κωτούλας), Αντωνίου, Αλεξανδρίδης (57′ Ρομάριο).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις