Επανήλθε με… «πεντάρα» ο Ηρακλής

Σε χρονικό διάστημα που ο Ηρακλής έδειχνε να βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, ένας δικός του άνθρωπος ο Κυριάκος Κοκκινάκης, ανέλαβε τα ηνία της ομάδας και το έκανε με τον πιο εμφατικό τρόπο, νικώντας στη Σκιάθο την τοπική ομάδα με 5-0…

Ο Κυριάκος Κοκκινάκης κάθισε για πρώτη φορά στον πάγκο, οδήγησε τους «κυανόλευκους» σε μια εκτός έδρας νίκη με μεγάλο σκορ και κατάφερε να επαναφέρει το ηθικό των παικτών σε υψηλά επίπεδα, μετά την αμηχανία της μη διεξαγωγής του προηγούμενου αγώνα και της παραίτησης του προηγούμενου προπονητή.
Το επιθετικό κρεσέντο των «κυανόλευκων» επούλωσε τις πληγές κι έδωσε μια πολύ σημαντική νίκη στους Ηρακληδείς. Επίσης, πολύ σημαντικό είναι το αμυντικό ρεκόρ που χτίζει η ομάδα, η οποία δεν έχει δεχτεί ακόμη γκολ στο πρωτάθλημα.
Σε ότι έχει να κάνει με τους γηπεδούχους της αναμέτρησης, την ομάδα της Σκιάθου, δεν βρέθηκαν σε καλή ημέρα κι έχοντας πολλά νέα παιδιά στη σύνθεση της, ουσιαστικά δεν κατάφεραν να αντιδράσουν. Άλλωστε, η απόφαση της διοίκησης της ομάδος του νησιού, είναι να αποτελείται από γηγενείς παίκτες και στο πλαίσιο αυτό χρησιμοποιήθηκαν παιδιά πολύ νεαρής ηλικίας.
Σημείο κλειδί της αναμέτρησης, προφανώς είναι και το χαμένο πέναλτι για τους γηπεδούχους στην αρχή του αγώνα (6′), το οποίο καταλογίστηκε σε ανατροπή του Γαζέτη από τον Μοράλες, το οποίο εκτέλεσε ο Σαρρής κι απέκρουσε ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων, Πολυμέρου.
Από την άλλη πλευρά, πρόσωπο του αγώνα για τους φιλοξενούμενους είναι ο Γιάννης Κοντοβάς, που βρήκε τρεις φορές το δρόμο προς τα δίχτυα στο 31′, 55′ και 60΄, με μακρινό σουτ στο πρώτο και δυο πλασέ στα επόμενα. Εκτός από το χατ-τρικ του Γιάννη Κοντοβά, το δρόμο προς τα δίχτυα βρήκαν οι Ασλάνογλου (79′) και ο Φέζο λίγο πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας του αγώνα.
ΣΚΙΑΘΟΣ: Μπάμπα, Άλ. Τζελάι, Γκιαουράκης, Μπρέγκου, Τουρναβίτης, Βεργίνης, Τάσου (70′ Χρ. Τζελάι), Κυπαρισσός (60′ Γραββάνης), Σαρρής, Φερετζέλης, Γαζέτης.
ΗΡΑΚΛΗΣ: Πολυμέρου, Ντούρο, Τζιόλας, Γιαουπλάρι, Μοράλες, Μαυρίδης, Ασλάνογλου, Τρελόπουλος, Σατελιάν (46′ Ντ. Φέζο), Λιάρος (60′ Λιάκος), Κοντοβάς (80′ Καρπαθάκης).

FASA_ΖΩΖΑΝΑ.jpg

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις