Διαγόρας και Πύρασος… έΧασαν βαθμούς

Σε διαρκή αγωνιστική βελτίωση βρίσκεται η ομάδα του Διαγόρα Στεφανοβικείου και το  εντός έδρας ισόπαλο αποτέλεσμα 1-1 απέναντι σε ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος όπως ο Πύρασος, σίγουρα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα…

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με όρεξη και στο α’ μέρος κατάφεραν να φθάσουν την απόδοσή τους σε πολύ υψηλά επίπεδα, τα οποία αν διατηρήσουν και στα επόμενα παιχνίδια, τότε σίγουρα θα είναι μια από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα.
Από την άλλη ο Πύρασος μετρά δεύτερη απώλεια βαθμών, αν και στην αναμέτρηση με το Διαγόρα θα μπορούσε να έχει πάρει το παιχνίδι και να βρίσκεται ακόμη πιο κοντά στην πρώτη θέση.
Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι στο 50′ με προβολή του Σιώμου ύστερα από πάσα του Κοτζαθανάση. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 70′ με εκπληκτική απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Σπ. Καραπλιάγκου, στο πίσω “παραθυράκι” της εστίας.
Για τον Πύρασο υπήρχε οριζόντιο δοκάρι στο 14′ σε σέντρα του Αντζούρη.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Βουραζέρης, Λουφόπουλος, Κ. Καραπλιάγκος (73′ Γάρος), Πρασσάς, Καμπουρέλης, Σπ. Καραπλιάγκος, Κουβελάς, Καρατζιώλης, Πάσχος (90′ Καπούλας), Καραμανλής, Γκάμπας.

ΠΥΡΑΣΟΣ: Ντ. Βαν ντε Γουίχε, Ρουκάς, Ερρ. Βαν ντε Γουίχε, Μαλισσόβας, Κοτζαθανάσης, Τανάγιας (46′ λ.τρ. Στεφανής), Μπασδάνης, Αντζούρης, Σιώμος, Κατής (87′ Γιοβάνης), Σφάκας (73′ Χ. Μπούτλας).

*Η διοίκηση του Πυράσου ευχαριστεί θερμά τον Διαγόρα Στεφανοβικείου, για την άριστη φιλοξενία προς την αποστολή της ομάδος μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις