Με «καρέ» τερμάτων το 5Χ5 ο ΓΣΑ

Συνεχίζει να ηγείται της κούρσας του πρωταθλήματος ο ΓΣ Αλμυρού, που είναι η μόνη ομάδα χωρίς απώλεια βαθμών, καθώς επικράτησε εύκολα κι επί του Απόλλωνα Καναλίων με 4-0, σε παιχνίδι που έγινε στον Αλμυρό.Όπως ήταν αναμενόμενο…

οι γηπεδούχοι, δεν αντιμετώπισαν πρόβλημα, αφού αγωνίστηκαν κόντρα σε μια ομάδα που είναι από τις πιο αδύναμες της κατηγορίας κι ως τώρα δεν έχει κερδίσει βαθμό.
Για την ομάδα του Θ. Θεοδώρου το 1-0 έγινε στην έναρξη του αγώνα με σκόρερ τον Θωμαΐδη και το 2-0 σημειώθηκε με τη συμπλήρωση το ημιώρου (31′) με σκόρερ τον Μακανίκα. Το 3-0 έγινε στο 60′ από τον Κρανά και το τελικό 4-0 στο 75′ από το Νασιακόπουλο.
Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Χαλάτσης, Τσόγκας, Νικηφοράκης, Πλαβός, Δημουλάς, Θωμαΐδης (55′ Π. Βούλγαρης), Κρανάς, Κωτσιαρίδης (70′ Αραμπατζής), Μακανίκας, Ν. Βούλγαρης (60′ Νασιακόπουλος), Κοντοβάς.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΝ.: Μουράτης, Καλαμίδας (85′ Γεωργουλάκος), Γ. Μαστακούλης, Κουζιώκας (23′ λ.τρ. Καραβάς), Καράνταγλης (70′ Πάντσιος), Παναγιωτάκης, Α. Μαστακούλης, Βασιλείου, Γιαννακούρας, Τσουρής, Ρακής.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις