Λ. Μπακάλης: Ήμασταν άψογοι σε όλα τα επίπεδα

Απόλυτα ικανοποιημένος για την εμφάνιση και τη νίκη της ομάδας του επί του Απόλλωνα Λάρισας δήλωσε ο προπονητής του Ρήγα Λάκης Μπακάλης, τονίζοντας για το παιχνίδι:
«Νομίζω πως έγινε ένα θεαματικό παιχνίδι που θα το θυμάται ο κόσμος για πολλά χρόνια. Το πρώτο ημίχρονο για μας ήταν καταπληκτικό. Το καλύτερο που έχουμε κάνει ως τώρα

στο πρωτάθλημα και μάλιστα απέναντι σε μία ομάδα που πρωταγωνιστεί και ήταν η πιο φορμαρισμένη στον όμιλο. Πιέσαμε και μαρκάραμε πολύ ψηλά στο γήπεδο. Κάναμε δύο γκολ και δημιουργήσαμε και άλλες φάσεις.

Στο β’ μέρος ο Απόλλων μείωσε γρήγορα, αλλά ρίσκαρε και εμείς το εκμεταλλευτήκαμε βρίσκοντας ανοιχτούς χώρους. Έτσι, κάναμε εύκολα το 3-1 και το 4-1. Από κει και πέρα οι αντίπαλοι μας πίεσαν και προσωπικά φοβήθηκα λίγο στα τελευταία λεπτά διότι στο ποδόσφαιρο τα έχουμε δει όλα. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που ήταν άψογοι σε όλα τα επίπεδα».

Σε ερώτηση για ποιο λόγο ο Ρήγας παρουσιάζει εξαιρετικό αγωνιστικό πρόσωπο όταν αντιμετωπίζει δυνατές ομάδες, ο κ. Μπακάλης είπε: «Διαχειριζόμαστε καλύτερα ένα παιχνίδι όταν αντιμετωπίζουμε ποιοτικές ομάδες που πιέζουν ψηλά γιατί βρίσκουμε περισσότερους χώρους. Αντίθετα, όταν ο αντίπαλος κλείνεται έχουμε δυσκολία στην δημιουργία φάσεων».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις