Με προβλήματα οι Νέοι του Ολυμπιακού σήμερα με Τύρναβο

Επαναρχίζει το πρωτάθλημα Κ19 της Football League, μετά τη διακοπή λόγω των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και ο Ολυμπιακός Βόλου θα κληθεί να αντιμετωπίσει σήμερα Σάββατο 10/1 στις 15.00 στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης τον Τύρναβο.
Το παιχνίδι…

….είναι στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου, με τους «ερυθρόλευκους» να επιδιώκουν την επιστροφή στις νίκες, μετά την ισοπαλία της περασμένης αγωνιστικής με τη Λαμία εκτός έδρας, μπαίνοντας με το δεξί στο 2015.
Ο Θωμάς Μακρής αντιμετωπίζει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα, καθώς τραυματίας εξακολουθεί να είναι ο Μαυρίδης (είχε τραυματιστεί στο ματς με την ΑΕΛ) και θεωρείται απίθανο να είναι στην 18αδα. Τιμωρημένος είναι ο Μπούσι, που αποτελεί πολύτιμο εργαλείο στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Από ίωση προέρχονται οι Παπαϊωάννου και Παπάζογλου.
Επίσης, παρελθόν από την ομάδα αποτελούν οι Στρούγγης, Μαγιόγλου και Φράγκος. Αξίζει να αναφέρουμε, πως από τους παίκτες της επαγγελματικής ομάδας θα είναι στη διάθεση του Θωμά Μακρή οι Καψιώτης και Αραπίτσας. Όλοι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έχουν κληθεί να βρίσκονται σήμερα το μεσημέρι στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης, με τον Θωμά Μακρή να ανακοινώνει την 18αδα λίγο πριν την έναρξη του αγώνα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις