Στοίχημα: Επιλογές από Γαλλία και Ρουμανία (video)

Σε πιο χαλαρούς ρυθμούς κινείται σήμερα το πρόγραμμα του ποδοσφαιρικού κουπονιού, με την 8η αγωνιστική της Σούπερλιγκ να ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση Βέροια – Παναθηναϊκός. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε, μεταξύ άλλων, για τα αποτελέσματα πάμε στοίχημα.

Άσσος για Αμιέν

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Αμιέν – Ερυθρός Αστέρας, όπου επιλέγουμε τη νίκη των γηπεδούχων σε απόδοση 2.05. Μπορεί η Αμιέν να ξεκίνησε με πολύ χαμηλές προσδοκίες και κανείς να μην τη συμπεριλάμβανε μεταξύ των φαβορί για την πρώτη τριάδα της βαθμολογίας, όμως περίπου με το 1/3 του πρωταθλήματος συμπληρωμένο, έχει αποδείξει σε όλους πως άξια βρίσκεται τόσο ψηλά στη βαθμολογία. Πιο συγκεκριμένα, έχει «καπαρωμένη» την τρίτη θέση και ενδεχόμενη νίκη σήμερα, θα τη φέρει στη δεύτερη, αλλά και σε απόσταση μόλις ενός βαθμούς από την πρωτοπόρο Μπρεστ. Στο πρώτο της παιχνίδι μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις εθνικές ομάδες μπήκε… φουριόζα και επικράτησε εκτός έδρας της Μπουργκ με το εντυπωσιακό 4-2, δείχνοντας –για πρώτη φορά- ότι μπορεί να κερδίσει ματς και από την επίθεσή της. Είναι, μάλιστα χαρακτηριστικό πως είδε την αντίπαλο της να φέρνει δις το παιχνίδι στα ίσια, αλλά δεν επηρεάστηκε και με δύο γκολ το τελευταίο τέταρτο κατέκτησε μια πολύ σημαντική νίκη.

Απ’ την άλλη, ο Ερυθρός Αστέρας συνεχίζει να κινείται στη μετριότητα τη φετινή χρονιά, παρουσιάζοντας τεράστια αστάθεια στην απόδοσή του. Από εκεί που ήταν μια ομάδα που μας είχε συνηθίσει ως επί το πλείστον σε χαμηλά σκορ είτε σε νίκες είτε σε ήττες, την περασμένη εβδομάδα αναδείχθηκε ισόπαλος με το εντυπωσιακό 3-3 απέναντι στη Νιμ, αποδεικνύοντας ότι και η επίθεσή του δεν είναι ανάξια αναφοράς. Ταυτόχρονα, βέβαια, ανέδειξε αμυντικές αδυναμίες, κυρίως όταν επέλεξε να αφήσει χώρους στην άμυνα, για να μπορέσει να ασκήσει πίεση στην αντίπαλό του. Το παιχνίδι ήταν γεμάτο από ανατροπές, αφού ο Αστέρας πήρε προβάδισμα από τα αποδυτήρια, είδε τη Νιμ να του το ανατρέπει και ισοφάρισε ξανά σε 2-2 προτού καλά-καλά ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος. Μετά την ανάπαυλα, δέχθηκε σχεδόν αμέσως το 2-3 και το μόνο που κατάφερε, ήταν να ισοφαρίσει άμεσα, αν και διεκδίκησε έπειτα τη μεγάλη ανατροπή. Θα πάμε με την Αμιέν.

Με το No Goal στο Μποτοσάνι

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Μποτοσάνι – Άστρα, όπου επιλέγουμε το NG σε απόδοση 2.00. Επιστροφή στις ήττες για την Μποτοσάνι, η οποία δεν κατάφερε να διπλασιάσει τις νίκες της, μετά και από την εντός έδρας αναμέτρηση με την Ντιναμό. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Λέο Γκροζάβου φιλοξενήθηκε από την Παντούρι, απ’ την οποία και ηττήθηκε με σκορ 2-1. Το μοναδικό τέρμα από πλευράς φιλοξενούμενων, σημείωσε στο 74ο λεπτό ο Τάρνοβαν, μειώνοντας απλά για το τελικό 2-1 της ομάδας του. Μετά και από αυτή την ήττα της, η Μποτοσάνι παραμένει στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, όπου και “συγκατοικεί” για την ώρα με τις Ντιναμό και Παντούρι, έχοντας 19 βαθμούς. Παράλληλα, διαθέτει μια από τις καλύτερες επιθέσεις με 21 τέρματα στο ενεργητικό της. Τρεις νίκες και δυο ήττες ο εντός έδρας απολογισμός της μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Απ’ την άλλη πλευρά, μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης παρέμεινε για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι η Άστρα, η οποία μετράει μια ισοπαλία και μια ήττα σε αυτό το σερί. Η ομάδα του Μάριους Σουμούντικα φιλοξένησε την Κονκόρντια, στα πλαίσια της προηγούμενης αγωνιστικής, από την οποία βρέθηκε πίσω στο σκορ ένα λεπτό πριν το φινάλε του πρώτου μέρους, δεχόμενη γκολ από το σημείο του πέναλτι. Ωστόσο, κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας, χάρη στο τέρμα που σημείωσε στο 84ο λεπτό ο Νικουλάε. Εξακολουθεί να είναι πολύ χαμηλά στη βαθμολογία, καθώς μετά από δώδεκα παιχνίδια μετράει ισάριθμους βαθμούς, ούσα και στην 11η θέση μαζί με την Ιάσι. Μια νίκη, μια ισοπαλία και τρεις ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός της μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Περιμένουμε «κλειστό» ματς, λογική επιλογή μας το NG.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το βίντεο του κορυφαίου στοιχηματικού σάιτ, με την ανάλυση και την εκτίμηση για τον αγώνα Βέροια – Παναθηναϊκός.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις