Η αντεπίθεση του Ολυμπιακού αρχίζει από το παιχνίδι με Εθνικό Γαζ.

Στο πρωτάθλημα της Football League επικεντρώνουν το ενδιαφέρον τους οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλουι και βλέπουν μπροστά τους το παιχνίδι της προσεχούς Δευτέρας (12/1) με τον Εθνικό Γαζώρου. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 15.00 στο ΕΑΚ και αποκλειστικός στόχος των «ερυθρολεύκων» είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών, περιμένοντας…

…και την εξέλιξη του αγώνα Ζάκυνθος-Λάρισα, η οποία θα διεξαχθεί και αυτή τη Δευτέρα την ίδια ώρα. Θυμίζουμε, ότι οι παραπάνω ομάδες βρίσκονται ψηλότερα από τον Ολυμπιακό στη βαθμολογία, με τους «ερυθρόλευκους» να επιδιώκουν να τις φτάσουν και να τις προσπεράσουν, προκειμένου να πλασαριστούν στην προνομιούχο τριάδα.
Για το παιχνίδι της Δευτέρας δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα, καθώς όλοι οι παίκτες, πλην του Δημήτρη Κεσίδη ο οποίος είναι στη Ρωσία με την Εθνική Κ-18, βρίσκονται στη διάθεση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου.
Οι «ερυθρόλευκοι» θα γυμναστούν σήμερα Σάββατο στο ΕΑΚ, με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να καταστρώνει τα πλάνα για το παιχνίδι της Δευτέρας, χωρίς ωστόσο να αναμένονται σημαντικές αλλαγές στην ενδεκάδα. Δεν αποκλείεται, πάντως, να δούμε τον Μέζα να επιστρέφει στο βασικό σχήμα, καθώς είναι ένας παίκτης που μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στον οργανωτικό τομέα, ιδιαίτερα στα εντός έδρας παιχνίδια όπου ο Ολυμπιακός θα πρέπει να βρει τρόπο να διασπάσει τις κλειστές άμυνες.
Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» θα ολοκληρωθεί αύριο Κυριακή και στη συνέχεια η τεχνική ηγεσία θα ανακοινώσει τα ονόματα των παικτών που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις