«Δεν συμμετέχουμε στις εκπομπές συγκεκριμένου ραδιοφώνου»

Την απόφασή της να απέχει από τις εκπομπές του επίσημου ραδιοφώνου της Νίκης, ανακοίνωσε η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Συλλόγου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, αιτία στάθηκε η δημοσιοποίηση καταστάσεων που προσβάλλουν και εκθέτουν την ομάδα.

Η σχετική ανακοίνωση:

“Ο πρόεδρος του τμήματος ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου κ. Σάκης Τζήμας και η διοίκηση ποδοσφαίρου, σέβονται την “συνήθεια” ορισμένων φιλάθλων αλλά και “παραγόντων” να δημοσιοποιούν στον ραδιοφωνικό “αέρα” του επίσημου ραδιοφώνου της Νίκης, το “Blue Heart 105,1”, πράγματα και καταστάσεις που δεν είναι στην αρμοδιότητά τους (κοινώς κουτσομπολιά) και που προσβάλουν αλλά και εκθέτουν τον σύλλογο δημόσια, θίγουν το έργο της διοίκησης και τορπιλίζουν την προσπάθεια για την επιστροφή της ομάδας στις επαγγελματικές κατηγορίες, αποφάσισαν πως δεν πρέπει να συμμετάσχουν από εδώ και στο εξής, στις εκπομπές του συγκεκριμένου ραδιοφώνου!
Είναι άδικο να φορτώνονται οι παίκτες μας και η τεχνική ηγεσία αναίτια με άγχος και να μην αναγνωρίζεται η τεράστια προσπάθεια που γίνεται απ΄όλους, για να βρει η Νίκη τον δρόμο της…”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις