Δηλώσεις των πρωταγωνιστών του Παγασητικός- Σαρακηνός (Video)

Με το Γιάννη Φασουράκη να κάθεται για πρώτη φορά στον πάγκο, ο Σαρακηνός πήρε μια δύσκολη, αλλά και πολύ σημαντική νίκη επί του Παγασητικού με 1-0, σε παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Νεάπολης. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, έδειξαν πολύ παθιασμένοι και με πείσμα να πάρουν το αποτέλεσμα…

Μετά την αναμέτρηση, δηλώσεις έκαναν στην κάμερα του «goalpost.gr» οι δυο προπονητές Γιάννης Φασουράκης (Σαρακηνός) και Θοδωρής Ανδρουτσόπουλος (Παγασητικός), όπως και οι ποδοσφαιριστές Στ. Σαμαράς– Καμηλαράκης για τους φιλοξενούμενους και Γ. Μιχαλόπουλος για τους γηπεδούχους.
Στο βίντεο που ακολουθεί παρακολουθείστε την άποψη των πρωταγωνιστών για τα σημεία στα οποία κρίθηκε το παιχνίδι και πόσο ατο αποτέλαμ κρίνει το μέλλον τοων ομάδωντους. τη συνέχεια των ομάδων τους και τις επόμενες κινήσεις τους.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι πρώτες δηλώσεις on camera του Γ. Φασουράκη που αναλύει το τι άλλαξε στην ομάδα με την έλευση του, για τα που μπορεί να φτάσει ο Σαρακηνός στο φετινό πρωτάθλημα και ποιες οι επόμενες κινήσεις του.
Τέλος, δείτε την άποψη του σκόρερ της αναμέτρησης Στ. Σαμαρά– Καμηλαράκη για την πολύ σημαντική νίκη, για το νέο αλλά και τον προηγούμενο προπονητή της ομάδας του!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις