«Όλοι θα βάλουμε το χέρι πιο βαθιά στην τσέπη»

Δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό Libero 107,4 της Θεσσαλονίκης, έκανε ο νέος α΄ αντιπρόεδρος της Football League και τεχνικός διευθυντής του Αχαρναϊκού Λεωνίδας Λεουτσάκος, ο οποίος αναφέρθηκε τόσο στην έναρξη του πρωταθλήματος, αλλά και στην κατάσταση που επικρατεί στην κατηγορία.

Για το ΔΣ της Football League και την έναρξη του πρωταθλήματος:
«Επρεπε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, παρά τα σοβαρά προβλήματα που έχουμε. Να βάλουμε τα πράγματα σε τάξη και να δούμε τι μέλλει γενέσθαι».

Για την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην κατηγορία:
«Υπάρχει ένα θετικό κλίμα προς τα έξω, ότι μπορεί να βρεθούν κάποια έσοδα για να είναι βιώσιμη η Football League. Να γίνει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, στο οποίο υπάρχουν ιστορικές ομάδες. Δεν μπορούμε να μη δείξουμε αυτό το προϊόν στον κόσμο. Όλοι θα βάλουμε το χέρι λίγο πιο βαθιά στην τσέπη και θα δούμε στη συνέχεια».

Για την παραίτηση του Στέλιου Σφακιανάκη:
«Είναι δύσκολοι καιροί. Πίστευε ότι θα μπορούσε να πετύχει κάποια πράγματα. Πήρε διαβεβαιώσεις, προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε».

Για το πρόγραμμα του νέου πρωταθλήματος
«Θα πάει λίγο πίσω το πρωτάθλημα και θα γίνουν τέσσερις εμβόλιμες. Βάλαμε μία κάθε μήνα, για να μην πιεστούν και οι ομάδες λόγω Κυπέλλου».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις