Το παιχνίδι με τον Θεσπρωτό απασχολεί τον Ρήγα

Τέλος οι πανηγυρισμοί στον Ρήγα για τη νίκη που σημείωσε η ομάδα στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας στο Βελεστίνο, με τους «κυανόλευκους» να στρέφουν την προσοχή τους στην αναμέτρηση της προσεχούς Κυριακής με τον Θεσπρωτό στην Ηγουμενίτσα. Οι παίκτες του Λάκη Μπακάλη

θα κυνηγήσουν την πρώτη τους νίκη εκτός έδρας, απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία, έχοντας μόλις τρεις βαθμούς μετά από έξι παιχνίδια.
Η τεχνική ηγεσία δεν μπορεί να υπολογίζει για ένα ακόμη παιχνίδι στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Γκάγκα, ενώ αμφίβολη είναι η επιτροφή του Θανάση Μπόρα, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Τραυματίας εξακολουθούν να είναι οι Χατζής και Δημητρίου, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του στρατευμένου Γουτούλη.
Ο Λάκης Μπακάλης έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την εμφάνιση και τη νίκη που πέτυχαν στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας, τους επέστησε, ωστόσο, την προσοχή για τη συνέχεια και ζήτησε ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια στα παιχνίδια που ακολουθούν, προκειμένου ο Ρήγας να σταθεροποιηθεί στη βαθμολογία στις θέσεις από τη μέση του βαθμολογικού πίνακα και πάνω.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις