Στα ύψη η ψυχολογία των παικτών του Ολυμπιακού Β.

Το ρεπό τους απολαμβάνουν οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου, με τους «ερυθρόλευκους» να σκέφτονται από αύριο Τετάρτη την αναμέτρηση της προσεχούς Κυριακής με τον Απόλλωνα Λάρισας στη Φιλιππούπολη. Η ψυχολογία είναι στα ύψη μετά το νικηφόρο σερί των έξι αγώνων, ενώ η ομάδα βρίσκεται

και σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση.
Στον Ολυμπιακό γνωρίζουν πώς να καταφέρουν και νικήσουν και μέσα στη Φιλιππούπολη θα έχουν βγάλει με απόλυτη επιτυχία ένα ακόμη δύσκολο εκτός έδρας ματς, ενώ θα αφήσει εννέα βαθμούς πίσω τον Απόλλωνα, μια ομάδα που είναι από τις διεκδικήτριες της ανόδου.
Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να πάρουν και τη ρεβάνς από την ήττα στο Κύπελλο με 0-2 στο Πανθεσσαλικό, με τις δύο ομάδες να γνωρίζουν πολύ καλά η μία την άλλη. Εκτός του τραυματία Παναγιώτη Ζώνα (θα μπει στο πρόγραμμα προπονήσεων με την υπόλοιπη ομάδα μετά το ματς με τον Απόλλωνα), δεν υπάρχουν άλλα αγωνιστικά προβλήματα. Ο Φελίπε Ντα Κόστα συνεχίζει να ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα προετοιμασίας, καθώς έχει αποθεραπευτεί πλήρως, με τον Παναγιώτη Τζαναβάρα να αποφασίζει αν ο παίκτης είναι έτοιμος να αγωνιστεί. Το πιθανότερο, πάντως, είναι ο Πορτογάλος μέσος να συμπεριληφθεί στην αποστολή.
Οι παίκτες του Ολυμπιακού θα προπονηθούν το πρωί της Τετάρτης (26/10) στο αθλητικό κέντρο στην Άλλη Μεριά.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις