Ανοιχτό το θέμα μιας μεταγραφής στον Ολυμπιακό Βόλου

Στον Ολυμπιακό κρατούν «σιγή ιχθύος», όσον αφορά το αν η ομάδα θα πραγματοποιήσει κάποια μεταγραφή μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου για τις ομάδες της Γ’ Εθνικής (31/10). Η αποχώρηση του Ιβάν Ναστέφσκι, λόγω οικογενειακού προβλήματος, δημιουργεί κενό στα «φτερά» της ομάδας και

η διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου αναζητεί έναν παίκτη που να αγωνίζεται στο δεξί άκρο, ως μεσοεπιθετικός. Ωστόσο, αν δεν βρεθεί ποδοσφαιριστής που να είναι σε θέση να βοηθήσει άμεσα τον Ολυμπιακό δεν πρόκειται να γίνει κάποια μεταγραφή. Δεν πρόκειται, δηλαδή, ο Ολυμπιακός να αποκτήσει παίκτη μόνο και μόνο για να συμπληρώσει το ρόστερ. Αν δεν βρεθεί ο κατάλληλος παίκτης, τότε οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού θα περιμένουν τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζονται δύο περιπτώσεις Ελλήνων ποδοσφαιριστών και μέσα στην εβδομάδα αναμένονται εξελίξεις στο θέμα. Μέχρι και την τελευταία μέρα των μεταγραφών θα υπάρχει ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός Βόλου να αποκτήσει έναν ακόμη ποδοσφαιριστή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις