Επτά μετάλλια κατέκτησε ο ΠΑΟΒ σε τουρνουά πάλης στη Λάρισα

Στη Λάρισα πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο τουρνουά πάλης παίδων. Ο Παλαιστικός Όμιλος Βόλου βρέθηκε εκεί με επτά μικρούς αθλητές, που είναι γεννημένοι από το 2004 μέχρι και το 2009. Οι Βολιώτες παλαιστές απέσπασαν πέντε χρυσά και δύο αργυρά μετάλλια ανάμεσα σε 157 συμμετέχοντες.

Πιο συγκεκριμένα στους γεννηθέντες το 2004 ο Δημήτρης Κέκιας κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 59 κιλά, ενώ στους γεννηθέντες το 2005 στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκαν ο Ραφαήλ Μουχαμεντί (κατηγορία 34 κιλών), ο Παναγιώτης Κουρτέλης (κατηγορία 47 κιλών) και ο Σωτήρης Μακροστέργιος (κατηγορία 55 κιλών), ενώ στα 47 κιλά ο Νίκος Μουχαμεντί κατέλαβε τη δεύτερη θέση.
Στους γεννηθέντες το 2006 ο Άγγελος Μουχαμεντί ήταν «χρυσός» στην κατηγορία των 60 κιλών, ενώ στην αντίστοιχη των 37 κιλών ο Λουκάς Παπαδημητρίου πήρε το αργυρό μετάλλιο.
Τα παραπάνω αποτελέσματα προκάλεσαν την ικανοποίηση των προπονητών του ΠΑΟΒ, Δημήτρη Τζουμπουσλή, Στάθη Τζουμπουσλή, Κωνσταντίνου Γκαγκαμάνου, Ζήση Τασίου, οι οποίοι τονίζουν ότι οι αθλητές της παρουσιάστηκαν σε καλύτερη τεχνική και φυσική κατάσταση σε σχέση με τους παλαιστές των υπόλοιπων σωματείων.
Ο πρόεδρος του Παλαιστικού Ομίλου Βόλου Λεωνίδας Βαλκανιώτης συγχαίρει τους αθλητές για την εμφάνισή τους.
Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι στην πόλη Άαρχους της Δανίας βρίσκεται η Μαρκέλα Τζουμπουσλή. Η Βολιώτισσα πρωταθλήτρια κάνει εκεί την προετοιμασία της εν όψει των υποχρεώσεών της τη φετινή χρονιά.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις