Απέκτησαν τον Κώστα Βασιλείου τα Λεχώνια

Ενισχύονται τα Λεχώνια, καθώς η διοίκηση φρόντισε να αποκτηθεί ένας αξιόλογος ποδοσφαιριστής, ο οποίος αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τη ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΘ. Συγκεκριμένα, αποκτήθηκε ο Κώστας Βασιλείου, ο οποίος κατάγεται από τα Λεχώνια, αγωνίζεται στις πτέρυγες (τόσο στη δεξιά, όσο και στην αριστερή πλευρά) και είναι φοιτητής στη Λάρισα.

Ο Βασιλείου έχει παίξει στο Μανγησιακό, αλλά και στον Παγασητικό και ήδη έχει αρχίσει προπονήσεις με τη νέα του ομάδα.
Η διοίκηση της ομάδας των Λεχωνίων κάνει μεγάλη προσπάθεια φέτος σε όλους τους τομείς, ενώ μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να αποκτηθούν δύο ακόμη ποδοσφαιριστές.
Πρόσφατα έγινε επανασπορά στο γήπεδο, έτσι ώστε να βελτιωθεί η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, ενώ όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο προπονητής της ομάδας, Άρης Γιανούτσος, περιμένει να αποθεραπευτούν οι τραυματίες Παπακυρίτσης (στόπερ) και Μπικοράρος (αμυντικός χαφ), οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν στο προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με την ΑΕ 2002 όπου τα Λεχώνια πέτυχαν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα με 3-2.
Η τεχνική ηγεσία περιμένει να έχει και τους δύο παίκτες στη διάθεσή της στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Τοξότη εκτός έδρας. Θυμίζουμε, πως αυτό το Σαββατοκύριακο δεν θα έχουμε πρωτάθλημα στην Β’ κατηγορία, με την 4η αγωνιστική να διεξάγεται στις 5-6 Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις