Το βάρος στην τακτική ρίχνει ο Τζαναβάρας

Με πρωινή προπόνηση στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού σταδίου συνεχίζεται σήμερα Πέμπτη 27/10, η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Απόλλωνα στη Φιλιππούπολη. Αγωνιστικά προβλήματα, πλην του τραυματία Παναγιώτη Ζώνα, δεν υπάρχουν, καθώς όλοι οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται

στη διάθεση του Παναγιώτη Τζαναβάρα. Ο Φελίπε Ντα Κόστα συνεχίζει να γυμνάζεται μαζί με την υπόλοιπη εβδομάδα και εφόσον ο ίδιος αισθανθεί έτοιμος να βοηθήσει τον Ολυμπιακό (θα πρέπει να ξεπεράσει και το ψυχολογικό βάρος από τον πρόσφατο τραυματισμό του), θα συμπεριληφθεί για πρώτη φορά στην αποστολή από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος.
Στη σημερινή, αλλά και στην προπόνηση της Παρασκευής, οι παίκτες του Ολυμπιακού θα δουλέψουν πάνω στην τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, με την τεχνική ηγεσία να ρίχνει βάρος σε συγκεκριμένα πράγματα στο παιχνίδι, όπως η κόντρα επίθεση, η καλή οργάνωση στην άμυνα, αλλά και οι στημένες φάσεις, τις οποίες ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις