Θετική παρουσία της Αγ. Παρασκευής Βόλου, σε φιλικά με Ακαδημίες του ΠΑΟ

Την Κυριακή 23-10-2016, τμήματα της Σχολής Ποδοσφαίρου Αγ. Παρασκευής Βόλου, μετέβησαν στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός «Γ. Καλαφάτης», προκειμένου να αγωνιστούν σε φιλικές αναμετρήσεις με αντίστοιχα τμήματα των Ακαδημιών του Παναθηναϊκού…

Αγωνιστικά υπήρξε πολύ θετική παρουσία και στα 4 παιχνίδια που έγιναν για τις ηλικιακές κατηγορίες 2002, 20004, 2005 και 2006, ενώ γι ακόμη μια φορά μέσα από τα θετικά σχόλια που εκφράστηκαν, επιβεβαιώθηκε η καλή δουλειά και η οργάνωση που παρουσιάζει η Σχολή Ποδοσφαίρου Αγ. Παρασκευής Βόλου, που αποτελεί μόνιμο «εκπρόσωπο» της πόλης μας σε κοινές δράσεις με τις μεγαλύτερες ΠΑΕ της χώρας.
Σ΄ αυτές τις διαπιστώσεις κατέληξαν οι Υπεύθυνοι της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού, οι οποίοι ανανέωσαν τις προσκλήσεις για το άμεσο μέλλον, προκειμένου να παρακολουθήσουν εκ νέου τα παιδιά που ξεχώρισαν σε αυτές τις πρώτες φιλικές αναμετρήσεις.
Η Διοίκηση της Σχολή Ποδοσφαίρου Αγ. Παρασκευής Βόλου θα ήθελε να συγχαρεί του νεαρούς αθλητές-μαθητές για τη συμπεριφορά τους σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, όσο και για την εξαίρετη παρουσία τους στους χώρους που φιλοξενήθηκαν, διότι εκτός από τις αθλητικές επιδόσεις, οφείλουμε να επιδεικνύουμε κι εξαιρετική συμπεριφορά, ως ολοκληρωμένες προσωπικότητες.
Επικεφαλής της αποστολής ήταν ο Πρόεδρος της Σχολής κ. Γεράσιμος Σαρρής και ο Γ.Γ. κ. Αλέξης Μαλακασιώτης. Τους αθλητές συνόδευαν οι προπονητές τους κ. Ν. Σπυριδάκης, Ντ. Πότσουτσα, Άγ. Καρόπουλος και Λ. Καραλής.



 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις