«Όλοι στο κλειστό στην πρεμιέρα του Ολυμπιακού Β. στην Α1 ΕΣΚΑΘ»

Η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου αγωνίζεται το Σάββατο με τον Γ.Σ. Νίκαιας στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου στην πρεμιέρα της Α1 ΕΣΚΑΘ και η διοικούσα επιτροπή μπάσκετ με ανακοίνωση που εξέδωσε καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να δώσουν δυναμικό «παρών» στο κλειστό, ενισχύοντας ηθικά τους παίκτες να φτάσουν στην πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Το Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 19.00 στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚ Βόλου ανοίγει η αυλαία για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου στο πρωτάθλημα Α1 ΕΣΚΑΘ, με τον αγώνα απέναντι στο Γ.Σ. Νίκαιας για την 1η αγωνιστική.
Παίκτες και τεχνική ηγεσία είναι έτοιμοι για τον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος. Από τον αγώνα θα λείψει μόνο ο αρχηγός της ομάδας, Κώστας Αλεξίου, λόγω του τραυματισμού του στο χέρι. Έτσι στη διάθεση του προπονητή Φώνη Μαυρομιχάλη και του συνεργάτη του Κώστα Καραγιώργη, για να επιλέξουν την τελική δωδεκάδα, θα είναι οι: Αναστασόπουλος Λεωνίδας, Αχριάνης Σωτήρης, Βλαστάριδης Αλέξανδρος, Γεωργίου Θωμάς, Θέος Νίκος, Καραγεώργος Θωμάς, Καραθάνος Δημήτριος, Καφάσης Ζήσης, Λουλούδης Αλέξανδρος, Μπαμπάνης Νικόλαος, Παρασκευάς Γιώργος, Σκαμάγκας Σταμάτης και Τελλίδης Κωνσταντίνος.
Η Διοικούσα Επιτροπή καλεί του φιλάθλους της ομάδας να συμπαρασταθούν στην έναρξη του πρωταθλήματος, που πάντα κρύβει παγίδες, ώστε τα παιδιά να ξεκινήσουν νικηφόρα το φετινό μαραθώνιο. Είναι η στιγμή που ο Ολυμπιακός Βόλου πρέπει να δείξει τη δύναμη του και δύναμη του είναι οι χιλιάδες οπαδοί του. Είναι ο καιρός που οι άνθρωποι της Διοικούσας Επιτροπής θα νοιώσουν την αγάπη και την ανταπόκριση του φίλαθλου κόσμου της ομάδας μας. για τις προσπάθειες που καταβάλλουν ώστε και το ανδρικό τμήμα μπάσκετ του συλλόγου να φύγει από την αφάνεια των τοπικών κατηγοριών.
Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος εύχεται σε όλους τους εμπλεκομένους με αυτό (ομάδες, παίκτες, προπονητές,
διαιτητές, κριτές, παράγοντες) καλή επιτυχία και ευόδωση των στόχων τους.
Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου εύχεται καλή επιτυχία στη ποδοσφαιρική μας ομάδα, που θα αγωνισθεί την Κυριακή στη Λάρισα με τον Απόλλωνα, για τη 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος».