Η απάντηση του Εθνικού Φιλιππιάδας στον Αστέρα Πετριτή

Ανακοίνωση εξέδωσεο Εθνικός Φιλιππιάδας, απαντώντας ουσιαστικά στην ανακοίνωση του Αστέρα Πετριτή για ην κακή φιλοξενία στη Φιλιππιάδα στο μεταξύ τους παιχνίδι. Αναλυτικά :

1ον) Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε την φίλαθλη κοινή γνώμη ότι στις κερκίδες του γηπέδου δεν συνέβη το παραμικρό και δεν προκλήθηκε ουδείς από τους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας. Κάτι που άλλωστε στο γήπεδο μας δεν έχει συμβεί ποτέ με τους φιλάθλους οποιασδήποτε ομάδας.

Το φραστικό επεισόδιο (και όχι χειροδικία) που υπήρξε με την 15χρονη φίλαθλο του Αστέρα Πετριτή με φίλαθλο του Εθνικού έγινε λόγω το ότι η νεαρή κοπέλα βρέθηκε ανάμεσα στους φιλάθλους μας και προκαλούσε με τη συμπεριφορά της.

Φυσικά και το καταδικάζουμε, αν και αυτό το μεμονωμένο περιστατικό δεν θα είχε συμβεί αν οι φίλαθλοι του Αστέρα Πετριτή είχαν υπακούσει στις οδηγίες της Αστυνομίας και είχαν πάει στην ειδική διαμορφωμένη εξέδρα των φιλοξενουμένων. Από το δημοτικό στάδιο Φιλιππιάδας και από το 2008 που ο Εθνικός αγωνίζεται στη Γ΄ Εθνική έχουν περάσει ιστορικές ομάδες όπως η ΑΕΛ, ο Παναιτωλικός, η Βέροια, η Νίκη Βόλου, κ.α. και ποτέ δεν έχει δημιουργηθεί το παραμικρό επεισόδιο. Όσο αφορά τα ψόφια ζώα που αναφέρει η ανακοίνωση του Αστέρα Πετριτή δεν αξίζει σχολιασμού. Στην επομένη πάντως επίσκεψη σας στη Φιλιππιάδα θα φροντίσουμε να στρώσουμε το κόκκινο χαλί.

2ον) Όντως εντός του αγωνιστικού χώρου, μετά την λήξη του παιχνιδιού, οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα Πετριτή προκαλούσαν με την συμπεριφορά τους και τις χειρονομίες τους φιλάθλους μας και δυο ποδοσφαιριστές των φιλοξενουμένων με αριθμό φανέλας Νο 11 και Νο 2 έδειχναν προκλητικά τα γεννητικά τους όργανα προς την πλευρά των φιλάθλων του Εθνικού Φιλιππιάδας και μπροστά στα μάτια του προέδρου του Αστέρα Πετριτή και του νέου προπονητή της ομάδας κ. Χονδρογιάννη. Όταν απευθυνθήκαμε στον κ. Χονδρογιάννη μας απάντησε ότι οι ποδοσφαιριστές έχουν 200 σφυγμούς και δεν καταλάβαιναν τι έκαναν. Ευτυχώς οι φίλαθλοι του Εθνικού Φιλιππιάδας κράτησαν την ψυχραιμία τους και δεν έγινε το παραμικρό.

Ο Εθνικός Φιλιππιάδας όλα αυτά τα χρόνια στη Γ΄ Εθνική είχε άριστη φιλοξενία σε όλες τις ομάδες. Όσο για την εξέλιξη και την κατάληξη της, εμείς δεν επικαλούμαστε την μαρτυρία κανενός δημοσιογράφου ή άλλου τρίτου προσώπου, αλλά επικαλούμαστε τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη τύπου ο προπονητής της ομάδας της Κέρκυρας κ. Σπύρος Στούπας, ο οποίος μας ευχαρίστησε για την φιλοξενία και υποσχέθηκε να ανταποδώσει στο παιχνίδι του δευτέρου γύρου.

Κύριοι του Αστέρα Πετριτή θα πρέπει να μάθετε να δέχεστε την ήττα, και αντί να ζητήσετε και συγγνώμη για το περιστατικό που έγινε μετά τη λήξη του αγώνα από τον πρόεδρο της ομάδας σας και το νέο σας προπονητή (ξέρουν αυτοί οι δυο καλύτερα από όλους τι έγινε εκτός γηπέδου) μας ζητούν και τα ρέστα.

Τέλος ο πρόεδρος του ΑΟ Αστέρας Πετριτή απείλησε τον πρόεδρο του Εθνικού Φιλιππιάδας κ. Αθανάσιο Λιόντο λέγοντας του ότι θα σε στείλω στον Άγιο Σπυρίδωνα όταν έρθεις στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος στην Κέρκυρα.

Ο Εθνικός Φιλιππιάδας είναι γνωστός για το ήθος του γι’ αυτό και δεν φοβάται, ούτε και απειλείται από κανέναν….!!! Όμως παράλληλα καθιστούμε, εκ των προτέρων, υπεύθυνη την διοίκηση του Α.Ο. Αστέρας Πετριτή για ό,τι τυχόν κι αν συμβεί.

Εάν θεωρείται πρόκληση ή εχθρικό κλίμα η επιδίωξη της νίκης μέχρι το τελευταίο λεπτό και η επίτευξη της τότε ζητούμε συγγνώμη….!!!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις