Σάρωσαν τα Τρίκαλα

Παράσταση για έναν ρόλο, ήταν το σημερινό παιχνίδι στην Ελευσίνα, κόντρα την τοπική ομάδα και τα Τρίκαλα, με τους “κυανέρυθρους” να κερδίζουν με το… ευρύ 5-0.

Ο νέος ΑΟΤ, του Γιώργου Γεωργιάδη, εντυπωσίασε στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι και παράλληλα, έκανε σημαντικό βήμα για την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του κυπέλλου, αφού ακόμα και ένας βαθμός στο παιχνίδι με την ΑΕΛ, θα είναι αρκετός. 

Οι φιλοξενούμενοι, από το πρώτο κι όλας λεπτό του αγώνα, έδειξαν τις προθέσεις τους, κόντρα σε έναν ανέτοιμο αντίπαλο, όπως τουλάχιστον φάνηκε να είναι ο Πανελευσινιακός. Πρωταγωνιστής για τους Τρικαλινούς, ήταν ο Νίκος Κουσκουνάς, που πέτυχε δύο γκολ, ενώ στον πίνακα των σκόρερ πρόσθεσαν τα ονόματά τους και οι Μπαϊκαρά, Γιανιτσάννης, ενώ ο Τσούπρος σημείωσε αυτογκόλ για την ομάδα του. 

To σκορ για την ομάδα του Γεωργιάδη, άνοιξε μόλις στο 12′ ο Κουσκουνάς, με σουτ μέσα από την περιοχή, στο 23′ ο ίδιος παίκτης με ωραία ατομική ενέργεια και σουτ, έκανε το 0-2, ενώ δευτερόλεπτα πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο, ο Τσούπρος, άθελά του έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του έπειτα από ωραία εκτέλεση φάουλ του Στεφάνοβιτς. 

Το δεύτερο ημίχρονο, είχε εντελώς τυπικό χαρακτήρα, με τα Τρίκαλα, να κυριαρχούν και πάλι και να πετυχαίνουν δύο ακόμα γκολ, τα οποία σημείωσαν οι αλλαγές του Ελληνα τεχνικό. 

Στο 76′ ο Μπαϊκαρά με ωραίο δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0, ενώ στις καθυστερήσεις ο Γιαννιτσάνης έκανε το τελικό 5-0, με τον ίδιο παίκτη στο 82′ να έχει και δοκάρι.

Πανελευσινιακός: Στεργιώτης, Ζέλιος, Κωνσταντινίδης, Αρβανίτης, Τσούπρος (46′ Γραικός), Κωστόπουλος (59′ Στόγιος), Καμπούρης, Δημόπουλος, Σταματάκης, Ρόκας, Ταμπάκης (46′ Ιορδανίδης).

Τρίκαλα: Παπαδόπουλος, Ριζογιάννης, Νιάρος, Σαρακατσάνος, Βέρτζος, Μουμίν, Χασομέρης, Σερζίνιο, Κουσκουνάς (73′ Μπαϊκαρά), Στεφάνοβιτς, Μίνγκας (65′ Γιαννιτσάνης).

sdna.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις