Πληρωμές και ψυχολογικές ντόπες στους παίκτες

Αφορμή για να ακουστούν κακόβουλα σχόλια για την ομάδα και τον πρόεδρό της στάθηκε η ισοπαλία της Νίκης με την Ιστιαία, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση ποδοσφαίρου του Συλλόγου. Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται πως ο κ. Τζήμας βρέθηκε και πάλι δίπλα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας και τους τόνισε να αφοσιωθούν στον στόχο της ανόδου και να μείνουν ανεπηρέαστοι απ’ όσα ακούγονται. Τέλος, με επισύναψη σχετικών φωτογραφιών, ανακοινώθηκε πως πραγματοποιήθηκε η πληρωμή των ποδοσφαιριστών μετά τη σημερινή τους προπόνηση.

Η ανακοίνωση:

«Το άτυχο αποτέλεσμα στο παιχνίδι με την Ιστιαία, είναι αλήθεια πως στάθηκε αφορμή για να ακουστούν διάφορα κακόβουλα σχόλια από τους γνωστούς ανθρώπους, που θέλουν μέσα από την λάσπη που εκτοξεύουν στην ομάδα, να κερδίσουν 1΄ λεπτό δημοσιότητας!

Η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νίκης Βόλου όμως, με μπροστάρη τον ηγέτη της κ. Σάκη Τζήμα, έδωσε μία νέα ηχηρή απάντηση σε όλους αυτούς τους κακοπροαίρετους.

Εννοείται πως η λάσπη επέστρεψε επάνω τους, αφού ο πρόεδρος βρέθηκε και πάλι δίπλα στους ποδοσφαιριστές, μίλησε μαζί τους για ότι τους απασχολεί και για μία ακόμα φορά, τους συνέστησε να μείνουν ανεπηρέαστοι απ΄ όλα αυτά.

“Η Νίκη είναι μεγάλη ομάδα, έχετε την τιμή να φοράτε αυτή την βαριά φανέλα, αφοσιωθείτε μόνο στον στόχο μας, που είναι να ανεβάσουμε την ομάδα…” είπε στους ποδοσφαιριστές, τους οποίους κάλεσε να μην μείνουν στο άτυχο αποτέλεσμα με την Ιστιαία και για μία ακόμα φορά, τους διαβεβαίωσε την εμπιστοσύνη του σ΄ αυτούς.

Στην συνέχεια προχώρησε και στις προγραμματισμένες πληρωμές της μισθοδοσίας, ζητώντας από αυτούς την νίκη στο Κυριακάτικο παιχνίδι…»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις