Παντζιαράς: “Απέναντι σε μία από τις πιο ιστορικές ομάδες, την Νίκη Βόλου”

Με την ψυχολογία σε υψηλό επίπεδο και λαμβάνοντας υπόψη τη δυναμική της αντιπάλου του, θα αγωνιστεί ο Τηλυκράτης κόντρα στη Νίκη, την Κυριακή στο “Π. Μαγουλάς”, σύμφωνα με τις δηλώσεις του προπονητή του στην καθιερωμένη “media day”. Ο Ανδρέας Παντζιαράς τόνισε επίσης πως η ατμόσφαιρα στο γήπεδο της βολιώτικης ομάδας είναι κίνητρο για κάθε ποδοσφαιριστή να αποδώσει το μέγιστο των δυνατοτήτων του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ανδρέα Παντζιαρά:

«Το ματς με τον Διαγόρα Σεβαστής ήταν ένα παιχνίδι με αρκετά υψηλό βαθμό δυσκολίας, αλλά συνάμα και με πολύ μεγάλο κίνητρο για εμάς από την στιγμή που αντιμετωπίζαμε έναν εκ των δύο πρωτοπόρων της βαθμολογίας. Το παιχνίδι κύλησε όπως ακριβώς το είχαμε σχεδιάσει. Πετύχαμε μια πέρα για πέρα δίκαιη επικράτηση. Αν ήμασταν και λίγο πιο λογικοί στην τελική πάσα θα μπορούσαμε να πετύχουμε ένα ή δύο γκολ περισσότερα και να πετύχουμε και μια ευρεία νίκη.

Η ψυχολογία μας είναι σε αρκετά καλά επίπεδα. Αυτό φαίνεται από τον τρόπο λειτουργίας μας εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας, απέναντι σε μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της κατηγορίας και μια από τις πιο ιστορικές ομάδες σε όλη την Ελλάδα. Την Νίκη Βόλου. Είναι δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που έχει θέσει τον εαυτό της και νομίζω δικαίως σε μία εκ των διεκδικητών της μοναδικής θέσης για την άνοδο στη Β’ Εθνική. Απέναντι σε μια ομάδα που έρχεται από ένα θα έλεγα ατυχέστατο αποτέλεσμα. Ένα αποτέλεσμα το οποίο η ίδια η μπάλα θα έλεγα πούλησε την ομάδα της.

Εμείς έχουμε δουλέψει αυτή την εβδομάδα. Θα συνεχίσουμε σήμερα, αύριο και το Σάββατο μέχρι να αναχωρήσει η ομάδα για το παιχνίδι. Οι μόνες σίγουρες απουσίες μας αυτή τη στιγμή είναι ο Ρομέο Τζολάι και ο Σταύρος Καλογέρης. Και μία πιθανότητα να μην προλάβει ο Φώτης Σιδέρης από την στιγμή που είχε έναν τραυματισμό χθες στο γήπεδο σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο και το θεωρώ λίγο δύσκολο να προλάβει το παιχνίδι της Κυριακής.

Για εμάς θα είναι ένα παιχνίδι, πραγματικά, από αυτά που κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να παίξει, απέναντι σε ένα ιδιαίτερο γήπεδο, όπως είναι το Παντελής Μαγουλάς. Νομίζω όλοι οι προπονητές και όλοι οι ποδοσφαιριστές «γουστάρουν» να αγωνίζονται. Με κόσμο, με φανατισμό και νομίζω αυτό θα παρασύρει και την δικιά μας ομάδα, τους δικούς μου ποδοσφαιριστές να μπορέσουν να βγάλουν την περισσότερη δυνατή ενέργεια.

Να ευχηθώ να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ο στόχος μας όπως σε κάθε παιχνίδι έτσι και σε αυτό είναι η νίκη, μέσα από μια συγκεκριμένη διαδικασία και πιστεύω να εξελιχθούν έτσι τα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο ώστε η επιστροφή μας να είναι με χαμόγελα».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις