Ο Τύρναβος με 4-2 «έσπασε» το αήττητο των Νέων του Ολυμπιακού Β.

Δεν ήταν νικηφόρο για τους Νέους του Ολυμπιακού Βόλου το πρώτο παιχνίδι για το 2015. Οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν με 4-2 από τον Τύρναβο στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ19 της Football Legue. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα για τον Ολυμπιακό τη…

…φετινή αγωνιστική περίοδο, ωστόσο, το βολιώτικο συγκρότημα παράμεινε στην κορυφή του 4ου ομίλου.
Ο Ολυμπιακός έχοντας δύο σημαντικές απουσίες, αυτές του τραυματία Μαυρίδη και του τιμωρημένου Μπούσι, δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του παιχνιδιού. Έγιναν πολλά λάθη στην άμυνα, τα οποία και στοίχισαν στην ομάδα, ενώ στο πρώτο ημίχρονο οι «ερυθρόλευκοι» δεν υπήρχαν μέσα στο γήπεδο. Βρέθηκαν στο ημίωρο να χάνουν με 0-2 από τον Τύρναβο, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις ευκαιρίες που δημιούργησε, ενώ στο 32′ ο Γαρυφάλλου έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στο δοκάρι, μετά από εκτέλεση κόρνερ, με τον Ολυμπιακό να χάνει την ευκαιρία να μειώσει το σκορ και να ξαναμπεί στο παιχνίδι.
Επίσης, στο 40′ οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν νέα ευκαιρία με τον Παπαϊωάννου, ο οποίος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Τυρνάβου.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με μια σπουδαία χαμένη ευκαιρία από τον Αλαμάνη, ο οποίος μόνος απέναντι από τον τερματοφύλακα πλάσαρε άτσαλα πάνω στον πορτιέρο του Τυρνάβου, για να χαθεί η ευκαιρία να γίνει το 1-2. Στη συνέχεια η ομάδα του Θωμά Μακρή πίεσε την αντίπαλη άμυνα και στο 67′ μείωσε το σκορ με τον Γκίνη, ωστόσο, δύο λεπτά αργότερα, στο 69′, μετά από νέο τραγικό λάθος της άμυνας του Ολυμπιακού οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 1-3. Ο Αλαμάνης στο 83′ πέτυχε το 2-3 για τον Ολυμπιακό, για να έρθει και τέταρτο γκολ από τους παίκτες του Τυρνάβου στις καθυστερήσεις του αγώνα και συγκεκριμένα στο 91′, για να διαμορφωθεί το τελικό 2-4.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Ξανθάς, Δημητριάδης, Καψιώτης (68′ Παπάζογλου), Παπαϊωάννου (52′ Παγώνης), Γαρυφάλλου, Γκίνης, Χασιώτης, Μπάσαρι (46′ Βλαχόπουλος), Αραπίτσας (84′ Μπέικος), Αλεξανδρής, Αλαμάνης

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις