Κτενάς – Καταγής: Το 100% για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με την Νίκη

Παιχνίδι με πολύ υψηλό βαθμός δυσκολίας χαρακτήρισε την κυριακάτικη αναμέτρηση με τη Νίκη Βόλου ο Ανδρέας Κτενάς κατά την καθιερωμένη “media day” της λευκαδίτικης ομάδας. Στον κόσμο της Νίκης και στη δυναμική του αναφέρθηκε ο έτερος εκπρόσωπος των ποδοσφαιριστών, Σπύρος Καταγής και συμπλήρωσε πως οι παίκτες θα δώσουν το 100% για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των δύο παικτών του Τηλυκράτη:

Ανδρέας Κτενάς: «Προερχόμαστε από ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μια ομάδα που ήταν πρωτοπόρος μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα. Βρισκόμαστε σε καλή ψυχολογική κατάσταση και τώρα καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο όπως είναι η Νίκη Βόλου, που όπως είπε και ο κόουτς είναι μια ομάδα ιστορική που τη σεβόμαστε απόλυτα. Σίγουρα ένα παιχνίδι με υψηλό βαθμό δυσκολίας παρόλα αυτά εμείς προετοιμαζόμαστε και θα συνεχίσουμε να προετοιμαζόμαστε μέχρι το τέλος της εβδομάδας σκληρά ώστε να πετύχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Είμαστε αισιόδοξοι, είμαστε σε καλή κατάσταση και θεωρώ πως αν υπακούσουμε στις εντολές του προπονητή μας και είμαστε σοβαροί μέσα στον αγωνιστικό χώρο θα πετύχουμε κάτι πολύ καλό απέναντι ξαναλέω σε έναν πολύ καλό αντίπαλο».

Σπύρος Καταγής: «Ερχόμαστε από μια πολύ καλή εμφάνιση με τον Διαγόρα Σεβαστής. Η ψυχολογία μας είναι πάρα πολύ καλή. Πάμε σε ένα γήπεδο που έχουμε ξαναπάει και έχουμε καλές αναμνήσεις από εκεί. Ο κόσμος της Νίκης Βόλου είναι η δύναμή της. Εμείς πρέπει να μπούμε στο γήπεδο, να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας και ελπίζω να γυρίσουμε με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις