Πάνοπλοι Γ.Σ.Βόλου και ΓΣΑ στην πρεμιέρα της Α1 ΕΣΚΑΘ

Πάνοπλος αναμένεται να παραταχθεί ο Γ.Σ.Βόλου στην αυριανή αναμέτρηση με τον Γ.Σ.Α στον Αλμυρό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α1 ΕΣΚΑΘ. Οι προπονητές Γιώργος Κοσμάτος και Γιώργος Ντάκης, αναμένεται να έχουν στη διάθεσή τους και τον Τσαπραίλη που επέστρεψε στις προπονήσεις.

Ο Γ. Κοσμάτος δήλωσε στο  goalpost.gr: “Κάθε πρεμιέρα κρύβει και παγίδες…

…Ο Αλμυρός είναι μια αξιόλογη ομάδα και θα πρέπει να προσέξουμε πολύ για να πάρουμε εκτός έδρας το θετικό αποτέλεσμα. Φέτος πολλές ομάδες ενισχύθηκαν πολύ και πιστεύω πως θα είναι πολύ ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Ο Γυμναστικός προχωρά με χαμηλούς τόνους και σκληρή δουλειά. Στοχεύυμε να κάνουμε μια επιτυχημένη πορεία, ανάλογη αυτής των προηγούμενων χρόνων”.

Από την άλλη πλευρά ο προπονητής του Γ.Σ.Αλμυρού  Παναγιώτης Γκουγκουτούδης, θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, αφού και ο Ηλίας Βαλαμούτης ξεπέρασε τον τραυματισμό του και αναμένεται να τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Οι Αλμυριώτες πιστεύουν πως με τη βοήθεια των φιλάθλων τους θα καταφέρουν να είναι ανταγωνιστικοί στην αυριανή αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 6μ.μ.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις